• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë do ndodhë pas Ramës?

Markus

V.I.P
Anëtar
Nov 9, 2024
Postime
5,458
Pikët
113
Çfarë do ndodhë pas Ramës?

Nga Agred Tafaj

Historia njerëzore ka provuar shpesh se kur njerëzit jetojnë për një kohë të gjatë nën të njëjtin pushtet, fillojnë të ngatërrojnë qeverinë me shtetin dhe liderin me sistemin. Në një moment të caktuar, largimi i një kryeministri nuk perceptohet më si një ngjarje normale demokratike, por si një moment ekzistencial. Pyetja nuk është më “kush do të qeverisë?”, por “çfarë do të ndodhë pasi të ikë Rama?”
...

Dmth e bete te ikur Ramen ju ? 😂
Gosh … lol

Do zëvendësohej me një debil tjetër si këta që kemi, sepse këta që kemi i ka dalë boja fare.

Këto ngjarje që po ndodhin sot nuk janë një rastësi... këto janë një skenar i mir menduar kohë më parë dhe që po zbatohet sot me tepër rigorozitet.

Mbreti ynë i fshehtë, ai që po e qeveria realisht shqipërinë, po kërkon të zëvendësoj Ramën me një tjetër sepse po kërkon të anulloj hyrjen e shqipërisë në Europë.
Pra, hyrja në Evropë e shqipërisë nuk është gjë tjetër veçse një pushtim i Shqipërisë nga anglezët dhe që Rama e ka çuar dhe po e çon në fazat më të fundit.

Për mendimin tim, ky muabeti i faljes së bregdetit shqipëtar kundrejt Ivankës së Trampit nga Rama është një lojë ku do justifikonte kryengritje popullore për të rëzuar Ramën dhe për të vendosur kështu një tjetër në vënd të tijë për të prishur ato që ai ka bërë për integrimin e Shqipërisë në Evropën e anglezëve.

Last edited:
Rama iku.
Iku te haje darken andej nga Emiratet e bashkuara arabe.

Ti mendon se Ed Rama e ha darken e Shqiperi?!
Prandaj mendon nga ato qe shkruan?!
I lumte mo
Perderisa i ka hapur rruget .. perse mos ta haje darken ne Emirate?

Andej po shkojne edhe barktharet e jo me Rama . lol

I lumte mo
Perderisa i ka hapur rruget .. perse mos ta haje darken ne Emirate?

Andej po shkojne edhe barktharet e jo me Rama . lol
Une nuk e komentova.
Thjesht i dhashe nje pergjigje kureshtjes suaj.

Sa e ka bere gjithe ate koke...
Sa kile i peshon koka shejtanit.
Po e ushqejme mire faqeziun, nuk ka pse ankohet... nga ndonje protest tek tuk.

Une nuk e komentova.
Thjesht i dhashe nje pergjigje kureshtjes suaj.

Sa e ka bere gjithe ate koke...
Sa kile i peshon koka shejtanit.
Po e ushqejme mire faqeziun, nuk ka pse ankohet... nga ndonje protest tek tuk.

K’te Pune keni ju te merreni me kokat e tij … nje here qete fiksuar ne brez e poshte tani ne brez dhe lart .

Jeni skandal si shoqeri dhe te vjen keq per ate vend se c’fare mban .

Mos mendoni kaq shemtuar?!
Ka dhe nje menyre me te embel mendimi.

Nuk dua qe te bie ne gojen e ju ujqerve te uritur.... qe gjoja do te na benki edhe ate vend .

Ju aty e patet .. c’fare bete 35 vjet e kusur ? Nje mendere te madhe .

Nuk dua qe te bie ne gojen e ju ujqerve te uritur.... qe gjoja do te na benki edhe ate vend .

Po ju skeni pse merziteni e nderuar Zane, nese dikush nuk ia pelqen surratin.
Nuk na detyron njeri tia pelqejme te gjithe surratin.

Ja mua pershembull nuk me pelqen surrati i tij gjithe lesh.
Une jam si @Akrepi . Me pelqejne surrate pa lesh si ajo e Spiropalit.

Nuk po shikon ndeshjen ti? 😆

Back