Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ku i di unë pasionet e tua?
Ca pyetje eshte kjo ?Ku i di unë pasionet e tua?
Pyetje e shkruar shumë saktë gramatikisht, Cool-i mund ta konfirmojë.Ca pyetje eshte kjo ?
E sakte eshte shkruar .Pyetje e shkruar shumë saktë gramatikisht, Cool-i mund ta konfirmojë.
e konfirmoj dhe shtoj qe ishte bile pa spec.....Pyetje e shkruar shumë saktë gramatikisht, Cool-i mund ta konfirmojë.
Rrofsh cool , kjo po me mundontee konfirmoj dhe shtoj qe ishte bile pa spec.....
e dinjam u, prandaj.....Rrofsh cool , kjo po me mundonte![]()
E kisha kuptuar qe e dinjee dinjam u, prandaj.....
Je njeri shumë i saktë dhe i drejtë dhe pa hile Cool-ie konfirmoj dhe shtoj qe ishte bile pa spec.....
Pak si e thelle po me duket ...Je njeri shumë i saktë dhe i drejtë dhe pa hile Cool-i
Bradlandit më sipër do i thoja të ketë më shumë besim te qënia njerëzore.
Tu rrit nera dhe vleresoj fjalet e thena me kaq elekuence .....vazhdo punen e pa lodhur per te shperndare faren e besimit tek njiriJe njeri shumë i saktë dhe i drejtë dhe pa hile Cool-i
Bradlandit më sipër do i thoja të ketë më shumë besim te qënia njerëzore.