TroubLE
▫️
- Anëtar
- Aug 13, 2025
- Postime
- 3,540
- Pikët
- 113
Angelica rocks!jam veshur si morticia oara disa vitesh dhe prandaj e tha![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Angelica rocks!jam veshur si morticia oara disa vitesh dhe prandaj e tha![]()
Jam dakort qe e para eshte iconic per kete rolAngelica rocks!
Kathrine shumë e butë për atë rol, por më pëlqen gjthss
Ty cila të pëlqen?
Spektakël!
Ça i thot?
Very attentive!Nje punetore/ cupe ne Holland and Barret … i asked her for some good magnesium and Manuka Honey dhe per momentin sic duket kisha vene edhe tel together with some other stuff ne basket .. edhe i them qe i placed my phone somewhere on the shop , can you pls have a look around 4me ?me tha qe e ke ne basket tel … I them ne basket? Are you sure ? Yeah ja ktheu kjo i watched you earlier on that you put it in there … fus doren une tel ne kosh . lol
I looked her .. i buzeqesha and I thought you are f .. sharp and smart , perfect . lol
I haven’t had a service like hers for a while … neat , fast , sharp , smart .. super approachable and polite ten out of ten .![]()
Who did it better - That is very debatable
Kane lezet njerez te tille 4 a change .Very attentive!![]()