Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë ju bëri të buzëqeshni sot?

Nje bisede rastesore me njerin qe nuk e njihja fare por ishim ne grup .. me pyeti nese jam Polish !? I them no I’m Albanian .

Pastaj bufi i rradhes qe i futi duke thene … that there is no difference between Polish and Albanians .. ku me te tijen deshi te thote qe I guessed almost right . 👀😅

I was like mate there is a massive difference between them 2 and you can’t even compare them , they are closer to Russians . lol

I was like it’s like saying that Nigerians and Asians are the same … ngeci pa fjale i shkreti. 😂

Ca meshkuj jane so stupid & hilarious 😂

Shoqia me thot ti mbaja nje vend rezer afer meje kur te ulesha ne restorant..sa ulem i them dhe shoqes nga ana e djath "hajd te bejm pak vend per Shilpyn se me tha do te ulet afer meje"...bej vend une kur me ulet doktori Vietnamez...thash "oh damn it do me marri inat Shilpy"...mire erdhi dhe duhet te ulej shume larg meje por gjat gjithe kohes sikur deshte te me vriste me sy lol, kur po dilnim me vin afer dhe me thot "you biaach" 🤣 une "i can explain" 😆
IMG_8776.png

Dita qe paska gdhirë e bukur.
lapsin ne dore une mora
dhe fleten e bardhe si bora
dhe me germa te medha
emrin Rudina shkrova

o Rudina perse me le
perse me fute te gjalle ne dhe
etjer... etjer vazhdonin vargjet
se nga poezi , e ben kenge kete tekst..

keshtu edhe ti o bir ,
merre ndonjehere lapsin ne dore
se kushedi shkruan vargjet e duhura
dhe frap , bohesh poet i vockel..🦊😇😴

Ideja...
Francezet ngjiten malit duke e mbushur canten me cokollate energjeizante.me xhel me elektrite..me lengje energjizante...ndersa shqipetaret trasten me buke,domate,djath dhe uje burimi..dhe me te miret jemi..

Last edited:
lapsin ne dore une mora
dhe fleten e bardhe si bora
dhe me germa te medha
emrin Rudina shkrova

o Rudina perse me le
perse me fute te gjalle ne dhe
etjer... etjer vazhdonin vargjet
se nga poezi , e ben kenge kete tekst..

keshtu edhe ti o bir ,
merre ndonjehere lapsin ne dore
se kushedi shkruan vargjet e duhura
dhe frap , bohesh poet i vockel..🦊😇😴
Rudina ti bëre “block”
mendove se mbeta “shok”
por unë hapa kapitull
Rudina,Rudina,mikesha jone,s'mungon.

🙄🙄

@Xhina 😂

Një tip i thotë mjekut:
- "Doktor, çdo natë e bëj çiçin në krevat."
Doktori: - "Si të ndodh?"
Ai tipi: - Më del një xhuxh në ëndërr që më pyet: - "Do e bëjmë çiçin!?" - dhe unë e bëj.
Doktori: - "Atere rradhës tjetër thuaji jo."

Nata tjetër:
Xhuxhi: - "Do e bëjmë çiçin!?"
Ai tipi: - "Jo."
Xhuxhi: Atere ajde të bëjmë kakën!

Last edited:
Nje i moshuar qe pasi i mbarova pune dhe i dhash cdo informacion per te cilen kishte nevoj, me shtrengoi doren 🥰 so sweet

@Xhina 😂

Një eksplorues i tregon miqëve:
- "Isha në savanë, posht një peme, kur papritur u gjënda përpara një luani të madh..."
"Më shikon në sy... hafrohet... dhe ja bën:
GRRROOOAAARRR!!!"

Miqtë pyesin: - "Po ti?"

- "E bëra në brekë!"

Miqtë qeshin: - "Është normale... edhe unë do e kisha bërë."

Dhe ai: - "Jo jo... tani që po e tregoj e bëra përsëri në brekë!"

Back