Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Thasët*Po po, kerkojne komandante per thesat e patateve![]()
Thasët*![]()
Per plakjen e mendjes doje te thoje?Pleqeri moj shoqe. Ju nga amerika keni ilace per mendjen e plakur?![]()
Doja te thoja, qe ilacet ketu ta plakin mendjen. LolPo po per ate pra.![]()
Doja te thoja, qe ilacet ketu ta plakin mendjen. Lol
Edhe une tu pergjigja, jeta dhe mjekesia jone ketu kane avancuar aq shume sa ta plakin mendjen para kohe.E kisha llafin, me demek ju e keni te avancuar mjeksin e mos keni ilac per mendjen tone te plakur.![]()
Edhe une tu pergjigja, jeta dhe mjekesia jone ketu kane avancuar aq shume sa ta plakin mendjen para kohe.![]()
Mos ka dashur te te dhuroje MelcineNje grua e moshuar. Me zuri rrugën dhe me tha,do nje cope mëlçi ..ishte me mend,ishte pa mend se mora vesh![]()
Do ketë lexuar temën e veshkës këtu në forum.Nje grua e moshuar. Me zuri rrugën dhe me tha,do nje cope mëlçi ..ishte me mend,ishte pa mend se mora vesh![]()
Mos ka dashur te te dhuroje Melcine![]()
I menje te dy juDo ketë lexuar temën e veshkës këtu në forum.