Bradland
V.I.P
- Anëtar
- Apr 25, 2024
- Postime
- 35,866
- Pikët
- 113
Paska qene Melci kasapiI menje te dy ju
E kishte ne çantë![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Paska qene Melci kasapiI menje te dy ju
E kishte ne çantë![]()
Ç'rëndësi ka ku e kishte... "kalit të dhuruar nuk i kontrollohen dhëmbët" thonë këtej.I menje te dy ju
E kishte ne çantë![]()
I thashe nuk du une. Se mendova 40 temperatura ajo bridhte mëlçiPaska qene Melci kasapi![]()
Horror me Melci ne canteI thashe nuk du une. Se mendova 40 temperatura ajo bridhte mëlçi![]()

Lerja ndonje fqinje nese behesh me ndonje. Dy jave thahet.E kam mbjell vet kte me duart e mia nga seed ne kte jeshillek. Pak dite ka qe filloj te dilte dhe po rritet shpejt. I hedh uj dite per dite dhe mezi prisja te mbinte. Tani do shikoj ta levize ne vazo te sakt. E mbaj te dritarja e kuzhines dhe po mendoj te shtoj dhe te tjera. Un qe sa here dikush flet per gardening e bej shume te qart qe as nje here nuk kam qene dhe nuk do jem e interesuar. Tani po mendoj ndo nje lule ne hyrje, ne deck, anash, para, mbrapa. Kjo eshte gjeja e pare ne jeten time qe kam mbjell. Me ben pershtypje sa merak e kam. Do ikim per 2 jave dhe nuk di do duroj dot per 2 jave pa dashurine timeapo ta mar me vete? LolView attachment 360451
Jo, s’i kam provuar ndonjehere.Sa mora kto. Nese mban plants, I ke perdorur ndo nje here? View attachment 360454
Mos ka dashur te te dhuroje Melcine![]()
Aloma paju lexu e mendova dhe uneDo ketë lexuar temën e veshkës këtu në forum.