Vanitas
V.I.P
Te ishte per mua asnje nuk ishte pertej atllantikut por i nisi dhjemokracia e premtuar e oksidentit.
Ty te pelqen valle? Se mua ncuq.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Jo , une propozoj qe ato te kthehen ne Atdhe , dhe te te degdisim ty andej.Te ishte per mua asnje nuk ishte pertej atllantikut por i nisi dhjemokracia e premtuar e oksidentit.
Ty te pelqen valle? Se mua ncuq.![]()
Nëse ka vezë e gjalpë, prishet.Keto te.punes time..hengren ato bakllavate nga shqiperia u semuren te tera...
Kishin shume yndyrne me thane..bakllavaja nuk prishet...mbase ...do rezstence.bakllavaja
Oh cfare eshte?Më ka prekur shumë ajo video me atë nënën me fëmijën autik në protestë. Më duket sikur më ka shkulur njeri zëmrën.
E pe qe i kan hapur gofund, dhe ka shkuar 86K shpresoj i merr te gjithaMë ka prekur shumë ajo video me atë nënën me fëmijën autik në protestë. Më duket sikur më ka shkulur njeri zëmrën.
Shyqyr që kemi njëri tjetrin se po të jetë për shtetin na mori lumi.E pe qe i kan hapue gofund, dhe ka shkuar 86K shpresoj i merr te gjitha![]()
Prano gabimet o shok.
Prano gabimet o shok.![]()
Ku eshte video? E ka ndonje linkun?Më ka prekur shumë ajo video me atë nënën me fëmijën autik në protestë. Më duket sikur më ka shkulur njeri zëmrën.
Ku eshte video? E ka ndonje linkun?
Uaaa sa gjynah!! I kane hedhur gje ne sy, apo eshte trembur nga trazirat?Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë
I kishin fresku me uje e pak piper. Ato vezet qe hodhen i harrove??! Duhej ca uje e piper me pas. ✌️ Pse nuk e ço "Bubin" ta freskosh aty? 40 grade ne Tirane, eshte falas thone, paguan Edi...www.forum-al.com
I hodhi policia gaz lotsjellësUaaa sa gjynah!! I kane hedhur gje ne sy, apo eshte trembur nga trazirat?![]()
Mos!!!! Me mire mos e kisha pare fare!!I hodhi policia gaz lotsjellës
Mos!!!! Me mire mos e kisha pare fare!!![]()