Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Po qe i doli prape fjala QakosNa erdhi e një hantavirus, hajde blini vaksinat.
E kanë ndarë mendjen, duan me përgjysmuar njerëziminPo qe i doli prape fjala Qakos
U pa puna do ikim te jetojme ne kasolle me lope e dhia maje malitE kanë ndarë mendjen, duan me përgjysmuar njerëzimin
Edhe ketu fresket sot.Moti , bbbrrrrrrrr ftofët![]()
Freskët ja bëj hallall, po të mendosh mesi i majit ,jemi me xhupa dimriEdhe ketu fresket sot.
Ketu 18 grade. Zakonisht 18 grade ketu ndihet jo kaq ftohte, por kohe me shi e ere sot. Edhe neser keshtu pastaj do ngrihen temp.Freskët ja bëj hallall, po të mendosh mesi i majit ,jemi me xhupa dimri![]()
Ktu ke unë për momentin 7 gradë ,gjatë ditës 12 gradë dhe ftofët .Edhe nesër ky avaz ,pastaj 2 ditë 16 gradëKetu 18 grade. Zakonisht 18 grade ketu ndihet jo kaq ftohte, por kohe me shi e ere sot. Edhe neser keshtu pastaj do ngrihen temp.
Ketej shi dhe sa here bie shi me kujtohet nje kenge e vjeter.Qënka içik ftohtë sot .
Edhe sa ore kanë mbetur, xhina?Qe spo shikoj direct deposit tim, zakonisht ke vin dhe te merkuren, hmmm