YOKO
V.I.P
- Anëtar
- Feb 6, 2011
- Postime
- 43,685
- Pikët
- 113
Kam, por s’me shkojne gjate.With ur saving ?
Nuk keni savings you andej ?
Ato savings e tjera qe quhen 401K s’i merr dot pa arrit pensionin, se pervec taxes duhet te paguash edhe penalty.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Kam, por s’me shkojne gjate.With ur saving ?
Nuk keni savings you andej ?
Pensioni don edhe 40 vjet me ardhurKam, por s’me shkojne gjate.
Ato savings e tjera qe quhen 401K s’i merr dot pa arrit pensionin, se pervec taxes duhet te paguash edhe penalty.
5 vjet?? Pa asnje te ardhur?Pensioni don edhe 40 vjet me ardhur
Exactly… if u can’t save comfortably with ur job why should you work ?
I can easily live 5 years with my saving only without working at all if i wish too … ne te kundert nuk do te punoja fare .
Yeah and that’s from savings only… let alone if i want to pull out other investments and shares .5 vjet?? Pa asnje te ardhur?
Not me!!![]()

Çdo udhëzues e përshkruan Metronë e Moskës si një atraksion turistik.Gjithmone duhet te vizitosh nje vend perpara se te formosh nje mendim.
Sot duhet ti shtoj edhe....
menyren e pavetedijshme.
Se si i pret gjerat
edhe pse i konsideron te paragjykuar mendoj se....
i perjeton keto,vetem kur perballesh me ta.
FAZITI...
View attachment 352400
PS...Man solltest WIRKLICH vorsichtig sein im Umgang mit bipolaren Bären.
FUNDI...ARIU...KURRE NUK e vret=BUKURINE.

Mire e ka ajo. Po s’punuam ngelim rrugeve me gjithe keto kredi qe kemi.
Ate thuj;Mire e ka ajo. Po s’punuam ngelim rrugeve me gjithe keto kredi qe kemi.![]()
5 vjet?? Pa asnje te ardhur?
Not me!!![]()