Ore kot per muhabetSot shoku ynë Tili feston 58-vjetorin e lindjes
Gëzuar Arben Latifi, festofsh edhe shumë ditëlindje të tjera.
View attachment 352409
Se meverte me boni pershtypje (Jo per personazhin se e njohim)
Por qe eshte kokuq me thinja
Wow
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ore kot per muhabetSot shoku ynë Tili feston 58-vjetorin e lindjes
Gëzuar Arben Latifi, festofsh edhe shumë ditëlindje të tjera.
View attachment 352409
Qe qenkan cuditur Shqipet e shkreta qe sot paske kursime .. hey zot
E tmerrshme se ju hani dhe bridhni Edhe me mire se une mesa kam vene re flexing insta lifestyle ….. lol
Ti the lere punen, ajo te pyeti si me lene punen kur ke harxhime, ti thua duhet te kesh kursime.
Kjo eshte absurde vetvetiu. Kursime gjithe kane por mandej kur nuk ke te ardhura duhesh kursimet ti shfrytezojsh.
Mandej ke harxhime: mortgage apo qira, sigurim veture etj etj. Po na detyron me i listu detyrimet bazike ne shoqeri.
Jo Une nuk I thashe lere punen… thashe nje pune qe nuk te sjell kursime me mire lere fare .
Dhe nje pune me status te tille qe nuk te le me ngritur koken … nuk besoj qe arrin ne mortgage ladder either . Dmth nje Pune sa me henger nje cope buke .
Nese nuk siguron kursime atehere u will never be able to leave work edhe kur je duke dhene shpirte… dhe Nese qenka kshu kthehuni ne shtepite e juaja se jetoni me rehat dhe pa frike … nje cope buke andej jua japin edhe prinderit me pensione .
Por nese nje pune nuk te sjelle kursime fare ateher duhesh te luftojsh dhe te gjesh nje pune me te mire, jo te lesh fare.![]()
Po Lere pra dhe gjej nje menyre tjeter apo dicka me te mire . Une nuk I thashe lere dhe dil ne rruge . lol
Nese nuk ke kursime … atehere gjer dicka tjeter dhe Nese ke kursime chill for a while se puna aty eshte . lol
E lexove conversation qe nga fillimi ti … apo si bufi gjithmone ?
A lot of ppl quitting jobs .. they are shattered and burned out .
And i agree this is the year to tell work to fck off …
Po edhe ? Mos kishte gje lidhje personale me ju kjo … qe ju preku edhe telat e sharksise?Kete e lexova pra:
Po edhe ? Mos kishte gje lidhje personale me ju kjo … qe ju preku edhe telat e sharksise?
Ti e the nje mendim, dhe une e kundershtoj, nuk pajtohem, asgje personale pra.
E ke pijen si vjehrri im
Një nga kta që vijn nga lufta,un në një cep të bregdetit e ai ngjitur ,un në cepin tjetër e ai prap pas,I thash ça ke që më sheh.
Ik se mora policinë e ja mbathi
M duket se ish tapë
Jo Jo Une thashe nje mendim timin te lire ndersa ti erdhe dhe fole personalisht per mua , pa me njohur pa asgje .
Jeni shoqeria me e degraduar dhe me e uleta qe na kane kapur syte ne radar … shame qe edhe emigracioni dhe instagrami nuk ju beri dot dikushi dhe qytetare .
Shiko se shyqyr qe jon...Një nga kta që vijn nga lufta,un në një cep të bregdetit e ai ngjitur ,un në cepin tjetër e ai prap pas,I thash ça ke që më sheh.
Ik se mora policinë e ja mbathi
M duket se ish tapë
Shyqyr qe je o zemer
Pse shyqyr?Shiko se shyqyr qe jon...
Shyqyr qe je o zemer
Po c’fare te duket e llogjikshme ty … te mbash Mortgage dhe “ vetura “ me nje rroge qe as nuk kursenke dot for rainy days or to take some time off ?Chill mi, e tha nje gje qe nuk me duket e logjikshme. Nothing to do personally with you.
Te sqarohemi pak ketu. Une punoj shume per kete shtepi, por nuk rri dot pa pune 5 vite per te mbajtur dhe mirembajtur keto qe kam. Por po qe se humb punen ose me duhet te rri pa pune per shkaqe te ndryshme, atehere do shes kete e do blej nje apartament te vogel e do bej nje jetese me te lire, por jo se do perfundoj ne rruge. Ketu e kisha ne bashkebisedimin e djeshem.Po c’fare te duket e llogjikshme ty … te mbash Mortgage dhe “ vetura “ me nje rroge qe as nuk kursenke dot for rainy days or to take some time off ?
Kjo eshte e pamundur , e pallogjikshme dhe as nuk perputhet me vete fjalet e juaja . You won’t even make it at the mortgage ladder me k’to qe thuan ti .
Sepse te kishe mortgage ti me nje rroge qe as nuk kursen dot … e kishe humbur shtepine tashme sepse interesi i mortgage ka ca vite te mira qe leviz dhe rritet sa nga mengjesi ne darke .
Yoko pshm na ka sollur K’tu nje shtepi sa te mbretereshes te Anglise dhe nuk paska as kursime … e cuditshme & unstable kjo .
It doesn’t make sense at all to me .