Bradland
V.I.P
- Anëtar
- Apr 25, 2024
- Postime
- 35,533
- Pikët
- 113
Jo pime Birra pa fundTe dha konjak nga ai speciali qe mban Pjeri?
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Jo pime Birra pa fundTe dha konjak nga ai speciali qe mban Pjeri?
Sa cope quan pafund ti pshemull?Jo pime Birra pa fund
Sqaroje pak wisin ti dhe Pjeri une nuk isha. Se me ngaterron kot me " i dashur E"Jo pime Birra pa fund
Se mbaj mend cfare birrash ishin por shume.Sa cope quan pafund ti pshemull?
Pjeri nuk pi thate, do qofte.Se mbaj mend cfare birrash ishin por shume.
Ne gjermani pafund quaj deri ne 7 litra per 5 ore
Ta leme te mendohet pak , si thuaSqaroje pak wisin ti dhe Pjeri une nuk isha. Se me ngaterron kot me " i dashur E"![]()
Dy here shkoi per furnizim ai i lokalitPjeri nuk pi thate, do qofte.
Jo bro se jane me rrezik keto pune he te keqenTa leme te mendohet pak , si thua![]()
E di e di qe nuk ke qene ti ate dite , se e ka lexuar tek Visionet e QartaJo bro se jane me rrezik keto pune he te keqenlool
Rrofsh bro qe e sqarove lolE di e di qe nuk ke qene ti ate dite , se e ka lexuar tek Visionet e Qarta![]()
Je bere Autokrate.
Ai qofte eshte vete.Pjeri nuk pi thate, do qofte.
Kujdes se do te akuzoj per sexual harrassmentAi qofte eshte vete.
Qyqja si se kishe kuptuar? Mjafton te shikosh Bradin kujt i jep zenra e puthje dhe e kupton.Qe w eshte dulcie.
Qyqja si se kishe kuptuar? Mjafton te shikosh Bradin kujt i jep zenra e puthje dhe e kupton.![]()
Ti ke diskutuar me ate keto kohet e fundit me shume se asnje tjeter. Cudi qe se ke kuptuar kush eshte. Dallohet kollaj nga stili i te shkruarit.Nuk i ndjek keto. Vetem rastesisht mund te kuptoj ndonje gje. Sic ndodhi sot qe lexova Xhinen qe kishte sqaruar dike tjeter per Dulcin.