• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë ju ka bërë përshtypje sot?

Ti ke diskutuar me ate keto kohet e fundit me shume se asnje tjeter. Cudi qe se ke kuptuar kush eshte. Dallohet kollaj nga stili i te shkruarit.😁 Ta ka marr mendjen konkursi i fotografise ty.😜

Aspak. Nese nderoni llagap asnje nuk do njoh. Nuk jam e perfshire ne detaje si shkruan anetari e kujt i shkruan. Nuk eshte hera e pare kjo. Dhe e kam shprehur qe nuk me pelqejne kur nderrojne emra, pikerisht sepse nuk arrij te bej lidhjet dhe behem indiferente. Dhe me Dulcin ndaj u zgjat komunikimi tek fotot sepse W e mora per anetare te re dhe u ndjeva e sulmuar. Nuk do zgjatej nese do dija kush ishte.

Aspak. Nese nderoni llagap asnje nuk do njoh. Nuk jam e perfshire ne detaje si shkruan anetari e kujt i shkruan. Nuk eshte hera e pare kjo. Dhe e kam shprehur qe nuk me pelqejne kur nderrojne emra, pikerisht sepse nuk arrij te bej lidhjet dhe behem indiferente. Dhe me Dulcin ndaj u zgjat komunikimi tek fotot sepse W e mora per anetare te re dhe u ndjeva e sulmuar. Nuk do zgjatej nese do dija kush ishte.
Po thua qe me anetaret e reja e ke me kollaj te jesh vetvetja?

Po thua qe me anetaret e reja e ke me kollaj te jesh vetvetja?

Skam dale ndonjehere nga vetja, por me dike qe nuk e njoh aspak e supozoj anetar sefte dhe ndihem e sulmuar nuk eshte i njejti komunikim si me nje anetar qe gezon simpatine time dhe mund mos ti zgjas debatet per hir “te njohjes” po e quaj.

Skam dale ndonjehere nga vetja, por me dike qe nuk e njoh aspak e supozoj anetar sefte dhe ndihem e sulmuar nuk eshte i njejti komunikim si me nje anetar qe gezon simpatine time dhe mund mos ti zgjas debatet per hir “te njohjes” po e quaj.
Ketu e kisha qe ti stepesh nese e njeh dike, nuk ja thua troc cfare mendon nese ndihesh e sulmuar, si e ben me dike qe s’e njeh. Na ndodh te gjitheve ne fakt. Shume here heshtim dhe kur kemi dicka per te thene.

Ketu e kisha qe ti stepesh nese e njeh dike, nuk ja thua troc cfare mendon nese ndihesh e sulmuar, si e ben me dike qe s’e njeh. Na ndodh te gjitheve ne fakt. Shume here heshtim dhe kur kemi dicka per te thene.

Sigurisht. Por besoj nuk jam treguar negative dhe me W pa e ditur kush ishte ne te vertete. Mgjs tema konkursesh lejojne edhe kapje, kunja, ngacmime. Si e mendoj une veten, ndoshta tek ju mund te dukem si grifshe 😁

Sigurisht. Por besoj nuk jam treguar negative dhe me W pa e ditur kush ishte ne te vertete. Mgjs tema konkursesh lejojne edhe kapje, kunja, ngacmime. Si e mendoj une veten, ndoshta tek ju mund te dukem si grifshe 😁
Epo tani qe e more vesh kush eshte s’do argetohesh me si me pare te ajo teme.😜

Screenshot_2026-07-04-00-33-09-32_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg

Kur regjimi nuk te drogon me propagande e shkolle, e ben dhe ne kte forme!!
Ne Itali nuk eshte hera e pare per ata qe akoma ju punon kujtesa e shkurter.
E viva la democrazia!!

Back