shoku_tanku
scroll like dopamina
Po pate lekë e pjerdh edi ramën në vesh.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Pse u bere anetar i ri ?Po pate lekë e pjerdh edi ramën në vesh.
Jam çuni i tankut,më ka thënë baba që këtu në forum ka goca tbukra.Pse u bere anetar i ri ?
Kerkoj ndjese per citimin.Armikun mbaje më afër se mikun.
Mikun e armikut çoje në h***
Per shembull?Kur s'kanë ça bëjnë në forum njerëzit, nisin ndryshojnë emrat e profilit, ndryshojnë fotot e profilit.![]()
Po ka shembuj plot. Shoku Tanku p.sh.Per shembull?
Shoku tanku eshte agjent <rus>.Po ka shembuj plot. Shoku Tanku p.sh.
Thashë ta provoja një herë edhe unë nga këto anonimet o rrupi.Po ka shembuj plot. Shoku Tanku p.sh.
Çuni mi çuni,e dërgo gruja për të më spiunu. Po përpiqej të më korruptojte shokët @cool_shqype dhe @peshkaqeni33 me poste qeveritare.Perse jan dy tanka ne forum!?
Ka plas lufta gje?
@shoku_tanku ke sjell perforcime per protestat.
@tanku tjeter kush eshte!?
Jane partizan te rexhur keta,cdo vere ne stervitje,nuk korruptohen lehte.Çuni mi çuni,e dërgo gruja për të më spiunu. Po përpiqej të më korruptojte shokët @cool_shqype dhe @peshkaqeni33 me poste qeveritare.
Abate ti je mo?Jam çuni i tankut,më ka thënë baba që këtu në forum ka goca tbukra.
Na ka bo abatja me hije më keq se edi rama.Abate ti je mo?![]()
Po ashtu eshte..Na ka bo abatja me hije më keq se edi rama.
Kerkoj ndjese per citimin.
Armikun e kam perpara deres(po erdhi) dhe e di si veprohet.
Per mikun NUK i dihet.
Je e pershendetur...
Te mafte e JOTJA(i themi NEVE nga do troje) TANI.
NUK do ishte keq=PERGJITHESISHT.