Bradland
V.I.P
- Anëtar
- Apr 25, 2024
- Postime
- 35,278
- Pikët
- 113
Jo , i rrinte ajo gjeja gjate prej hekuri vetem siper catise se shtepise time , ma fiksoiSke fajtë kishte zën pamjen
![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Jo , i rrinte ajo gjeja gjate prej hekuri vetem siper catise se shtepise time , ma fiksoiSke fajtë kishte zën pamjen
![]()
Ke shpëtuar mirëJo , i rrinte ajo gjeja gjate prej hekuri vetem siper catise se shtepise time , ma fiksoi![]()
Apo nuk kam qene dhe ne gjume kur paska ikKe shpëtuar mirëmirë që stë ka marë shtëpinë me vete
![]()
Më mirëApo nuk kam qene dhe ne gjume kur paska ik![]()
Po po , kur tu ngrija une i binte shume shoferit te vincit te pristeMë mirëse do dilje jashtë dhe ta drejtoje shoferin nga ta çonte vinçin
![]()
Çne që si pashë unë!Veshjet pranverore te shume femrave me te cilat ndame rastesine e rruges
Po ti ske dale sot nga liqeni ndajÇne që si pashë unë!![]()
Kjo po qe ben diferencen e nje diteKuponi dhurate nga puna.
Hajt më. Mirë që nuk na dhanë nga ato trajtimet me rru sqetllat
Po sa gjumash që je dhe tiPo po , kur tu ngrija une i binte shume shoferit te vincit te priste![]()

Paskan fantazi ke puna jote pse nuk thuaHajt më. Mirë që nuk na dhanë nga ato trajtimet me rru sqetllat![]()
Sonte poPo sa gjumash që je dhe ti
Sot qeke lugat më duket![]()
Hajt më. Mirë që nuk na dhanë nga ato trajtimet me rru sqetllat![]()
Paskan fantazi ke puna jote pse nuk thua![]()
Varet , mund te na thone dhe ne 11 gjumeEgalheute und morgen ist Wochenende
![]()
Varet ça nuk ndodhVaret , mund te na thone dhe ne 11 gjume![]()
Nuk e kam matur po varet sa here e bej kete rruge , sonte psh qe kemi Tiramisu mund te shkoje dhe 50 hapaVaret ça nuk ndodh
Sma do mëndja ,para 23 e 30 ska gjum
Me që ra llafi,sa metra e ke nga dhoma pritjes deri në guzhinë ,e ke matur me hapa?![]()