Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë ju ka pëlqyer sot?

Status
Temë e mbyllur.
Kam patur nje qen kopje e ktij kur isha ne kaliforni, kisha nje banese te vogel studio dhe e lija brenda gjithe dites kur shkoja me lujt por e cona jasht oer vrap nje ore ne dite/nate. Ja leja ballokin hapur por akoma vend i vogel. Kur donte te dilte jashte vinte me kapte doren ne gjume ta coj jashte. Nje dite isha ne karburant dhe nje vajze e re shikoj qenin me buzqeshje dhe une i thashe nese kishte shtepi me oborr te madh, po tha, ja fala qenin aty direkt. U gezua shum edhe qeni do kishte nje jete me te mire.
Kam hy ne gjynah disa here sepse kam patur shume qej me pare dhe nuk me pershtatet stili i jetes te mbaj qen por i dua qent jashtzakonisht shum.

Bisede me vajzen e vogel ngaqe eshte e mencur shume e trajtoj si te madhe ( problemi nr1) dhe ne nje moment i them : zitta.
Ajo qe kryeqezoi krahet e tha: u ofendova qe me the ashtu,perpos te tjerave zitta eshte fjale e keqe.
Ohhh,mu shkri zemra e u ndjeva aq keq pastaj i kaloi e vraponte lart e poshte duke qeshur por mua me ngeli mendja.
Mbase femijet jane te vetmit qe do me bejne te gjej ate ndjeshmeri qe kam humbur

Kam patur nje qen kopje e ktij kur isha ne kaliforni, kisha nje banese te vogel studio dhe e lija brenda gjithe dites kur shkoja me lujt por e cona jasht oer vrap nje ore ne dite/nate. Ja leja ballokin hapur por akoma vend i vogel. Kur donte te dilte jashte vinte me kapte doren ne gjume ta coj jashte. Nje dite isha ne karburant dhe nje vajze e re shikoj qenin me buzqeshje dhe une i thashe nese kishte shtepi me oborr te madh, po tha, ja fala qenin aty direkt. U gezua shum edhe qeni do kishte nje jete me te mire.
Kam hy ne gjynah disa here sepse kam patur shume qej me pare dhe nuk me pershtatet stili i jetes te mbaj qen por i dua qent jashtzakonisht shum.
mire ke bere se duan pune , po dhe te kenaqin ama mendoj qe qente ne pergjithsi i abuzojn se i marin per qefin e vete nuk i lene te lire
ke shume qene te burgos kendej ... i trantojn si lodra personale nderkohe qe ata jan kriju te jetojn te lire ne natyre

mire ke bere se duan pune , po dhe te kenaqin ama mendoj qe qente ne pergjithsi i abuzojn se i marin per qefin e vete nuk i lene te lire
ke shume qene te burgos kendej ... i trantojn si lodra personale nderkohe qe ata jan kriju te jetojn te lire ne natyre
Oh, po kur i thote vajza ime Marcus: unappreciative dog! You have food, free rent, all the best in the world 😂😂😂 … dhe une direkt i them: ya ya te gjitha i ka pervec lirise, vrapit, te lozurit dhe ajrit te pastërt 🤨

Oh, po kur i thote vajza ime Marcus: unappreciative dog! You have food, free rent, all the best in the world 😂😂😂 … dhe une direkt i them: ya ya te gjitha i ka pervec lirise, vrapit, te lozurit dhe ajrit te pastërt 🤨
yea thats true , ai do me u zhgerryt icik ne pleh , do me gjet nai cop kock , do me vrapu tere kohes
ktu i bejne si gay qent , e ti shofesh kur i qisin me dale , vrapojn si te cmendur sikur jan liru na litaret lol
po pse flihet me qenin , lepihet qeni ? puthet apo ku e di un ca i bejne
qeni esht qen e do te jete vetvetja

Një mesazh që i kapa çunit...
Po organizoheshin për një festë... dhe zgjidhnin vëndin se ku..
" Në X vënd se aty mund..
Të pimë si rusët
Të kërcejmë si shqiptarët
Të thyejmë gjithçka si rumunët "

Një mesazh që i kapa çunit...
Po organizoheshin për një festë... dhe zgjidhnin vëndin se ku..
" Në X vënd se aty mund..
Të pimë si rusët
Të kërcejmë si shqiptarët
Të thyejmë gjithçka si rumunët "
cudi kur isha ne rumani jo rumunet thyenin gjerat , por ishin moldabvet ata qe thyenin , madje hidhnin edhe dollapet nga kati i peste , pasi pinin

Ndjesia e shiut ne dritare dhe era qe perplaset ne te .

Status
Temë e mbyllur.
Back