Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Vene jasht puneMë dhuroi një byzylyk një koleg. Medemek për 8 mars, ma dha sot ngaqë ishte me leje.
Nuk di a ta vë a jodhe pse më pëlqeu
Sic jam tani e me I miri botes te me dilte para do i thoja ik pirxhu![]()
Jemi rac filozofesh jemi.Nata e mbremshme, perfshire mengjesin e sotem.
U knaqa tu dialogu me veten![]()
JO.Më dhuroi një byzylyk një koleg. Medemek për 8 mars, ma dha sot ngaqë ishte me leje.
Nuk di a ta vë a jodhe pse më pëlqeu
Sikur do zbresesh nga Avioni , ndalo makinen , ngri frenat e dores , dhe keshtuuuMe ben te zbres nga makina View attachment 291949
Ke te drejt , si harrova frenat une pa i ngritur mahhhSikur do zbresesh nga Avioni , ndalo makinen , ngri frenat e dores , dhe keshtuuu![]()
Ske faj , e ke burrin Pilot , i ngre frenat e dores me veshtiresi.Ke te drejt , si harrova frenat une pa i ngritur mahhh
Ske faj , e ke burrin Pilot , i ngre frenat e dores me veshtiresi.
Dhe keshtuu na solli lulet ne.Sikur do zbresesh nga Avioni , ndalo makinen , ngri frenat e dores , dhe keshtuuu![]()
Asgje nuk sjell se eshte zhytur ne mendimeDhe keshtuu na solli lulet ne.![]()