Petrit Kola
PERANDOR
- Anëtar
- Jun 24, 2021
- Postime
- 66,297
- Pikët
- 113
MashAllah!E gjithe dita .
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !MashAllah!E gjithe dita .
E pac me jete Klodi!Xhiroja me Baben kemi bredhur gjith diten![]()
Mirdita Beno.Beno...po deshirove te ndihmoj dhe me thuaj cfar?
Linjen 2 furnizohe,te tjerat i BOJ vete,ju pergjigja.
Beno...ne raftin TEND,ke nje paste nga...nona e ime.
Vielen DANK dhe e PYTA....
Kur lu Dinamo NESER?
Ne ora 14-te.
Do ta VREJ.
Gjermon i MIRE Francesco dhe...i PA djallezuar(ne krahasim me =MUA).
Naten e MIRE.
Se HARROVA.....
LG.
Te keqen e....LuzitMirdita Beno.
Omre,si duli Dinamo?
Kto jon...IBRET,por hajde mo hyn ne ligen e dyte.
SportiveE gjithe dita .
E kisha qe me 1 Maj Tito , ngjth dhe sot xhanemSportive
![]()
2.4K views · 98K reactions | #mopar #dodge #moparornocar #srt #hemi #charger #moparnation #hellcat #challenger #v #dodgecharger #scatpack #chrysler #ram #dodgechallenger #musclecar #jeep #americanmuscle #carsofinstagram #cars #moparperformance #mopar
#mopar #dodge #moparornocar #srt #hemi #charger #moparnation #hellcat #challenger #v #dodgecharger #scatpack #chrysler #ram #dodgechallenger #musclecar #jeep #americanmuscle #carsofinstagram #cars...www.facebook.com
Ore ti, thuaj xixat e bluzes o budallXixat e @Belle skam resh smenduari tan diten
Po bluzes ri se jan dirty mind njerzit skaf faje un ou kjoOre ti, thuaj xixat e bluzes o budall![]()
Shkruje mire o KadriPo bluzes ri se jan dirty mind njerzit skaf faje un ou kjo
Si urno teta zyliShkruje mire o Kadri
Jam shume e sigurte se e din ca po mendoj tani une loo te te them por po perbmahem se e du fort hahahgaSi urno teta zyli
E bejm kshu te shaje kush e ka me aferJam shume e sigurte se e din ca po mendoj tani une loo te te them por po perbmahem se e du fort hahahga
une te dyja njejte i kamE bejm kshu te shaje kush e ka me afer![]()
Rri mire pra dua te plotsoj normen te thash mos me shperqendro e te humbas frymeziminune te dyja njejte i kamti ma kalon pak mua por shyqyr qe seshte vetem lool