xhelozi
...
Po cpun ke te shtiresh tiShumë të thella kto punë . Unë sinqerisht jam aut fare . Sdi të shtirem kot![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Po cpun ke te shtiresh tiShumë të thella kto punë . Unë sinqerisht jam aut fare . Sdi të shtirem kot![]()
Pse?Personalisht si mesuese do preferoja mos kisha nx afer.![]()
Per ta mbajtur te shkeputur jeten private nga e punes.Pse?
Do ta kete 2 vite derisa te behet 3 vjec.
Kete bejne edhe meshkujt kur kane njefare afrimiteti. Dhe nuk i gjykon kush, sepse eshte normale qe me kalimin e kohes nuk mund t'i "mbash iso" te gjitheve. Njerezit perzgjidhen mes te ngjashmeve dhe gjejne nje menyre te jetojne ne harmoni ne nje ambient ku ka nga te gjitha kategorite.Çuçat qe u mbajn ison njera tjetres ne muhabet . Sa te mira engjellore duken![]()
Se ke keq ti jo por nga ajo qe me doj un ne ca thu ti kena pak ndryshimeKete bejne edhe meshkujt kur kane njefare afrimiteti. Dhe nuk i gjykon kush, sepse eshte normale qe me kalimin e kohes nuk mund t'i "mbash iso" te gjitheve. Njerezit perzgjidhen mes te ngjashmeve dhe gjejne nje menyre te jetojne ne harmoni ne nje ambient ku ka nga te gjitha kategorite.
Ne rregull.Se ke keq ti jo por nga ajo qe me doj un ne ca thu ti kena pak ndryshime
Imagjino te jesh doktor atehere. Varet si e menaxhon cdo gje dhe sa te pelqen ajo qe ben.Per ta mbajtur te shkeputur jeten private nga e punes.Kam degjuar plot historira ku prinderit i kane bezdisur mesuesit me pyetjet rreth femijes jashte orarit te shkolles, plus mesuesit nuk duan te ndihen sikur jane akoma ne pune. Shto dhe faktin qe shikohesh me syrin e kritikes gjithmone ne gjithcka qe ben. Te jesh mesues fatkeqesisht nuk ke privatesi ne jeten personale si profesionet e tjera. Mund te gjykojesh edhe pse pi alkohol kur je per qejfin tend, jo ne pune psh.
Shume me ndryshe doktori me mesuesen. I ke tere diten femijet, tere vitin. Shpenzojne me shume kohe me ne se familjen. Femijer habiten kur na shohin jashte shkolle.Imagjino te jesh doktor atehere. Varet si e menaxhon cdo gje dhe sa te pelqen ajo qe ben.![]()
Mos i ke hedhur shum gjizëNe fillim me pelqeu ideja te beje nje fergese Tironse , e fillova por ne fund nuk mu dik si fergese por si gjize.
Se mos i hodhe vetem gjize ?Ne fillim me pelqeu ideja te beje nje fergese Tironse , e fillova por ne fund nuk mu dik si fergese por si gjize.
Gjiza tepertNe fillim me pelqeu ideja te beje nje fergese Tironse , e fillova por ne fund nuk mu dik si fergese por si gjize.
Paralelizmi ishte femijet dhe prinderit me mesuesin dhe te rriturit me doktorin. Njerezit kur e dine qe je mjek te pyesin per cdo gje ne cdo moment, sidomos pleqte.Shume me ndryshe doktori me mesuesen. I ke tere diten femijet, tere vitin. Shpenzojne me shume kohe me ne se familjen. Femijer habiten kur na shohin jashte shkolle.Nuk e konceptojne dot qe ne kemi nje jete jashte shkolle.
Sa femije e mbajne mend doktorine tyre apo arrijne ta njohin kur e shohin jo ne spital?!
Ndoshta s'ta ka thene kush, por mos ndoshta i ke hedhur shume gjize?Ne fillim me pelqeu ideja te beje nje fergese Tironse , e fillova por ne fund nuk mu dik si fergese por si gjize.
Ose nuk i ka hedh speca.Ndoshta s'ta ka thene kush, por mos ndoshta i ke hedhur shume gjize?
Do kete harruar.Ose nuk i ka hedh speca.