shoku_tanku
scroll like dopamina
Epo nuk janë të gjithë si tanku në lëmin e guzhinës.Do kete harruar.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Epo nuk janë të gjithë si tanku në lëmin e guzhinës.Do kete harruar.
se mos frymezohesh moj cupe dhe na ben ndonje poezi dashurie..
Epo nuk janë të gjithë si tanku në lëmin e guzhinës.
ky eshte jakup nga jashte...Plasi sytë o qorri bibës! Fara luledielli me stafidhe,i kam gatuar me dorën time.View attachment 308215
Nuk është gjatuk është farë Floqi..fara ukrahine.ky eshte jakup nga jashte...![]()
Per japrak me ka vajtur mendja mua.Epo nuk janë të gjithë si tanku në lëmin e guzhinës.
U plakën gjethet e rrushit,duhet të jenë të vogla palcë që ti bësh.Per japrak me ka vajtur mendja mua.
aha , doja dhe une.Per japrak me ka vajtur mendja mua.
Lere Xha Tan se edhe une ngordh per ata te uruar. Pale kur t'i bejne te tjeret... dyfish shijojne.aha , doja dhe une.
i thashe nje Gjyshes qe e kam tek pallati.
eee heret u kujtova me tha..gjethet e rrushit per japrak behen ne maj dhe ne fillim te qershorit..
tani vitin tjeter me kesmet tha..![]()
Sidomos kjo Gjyshja qe kam komshije , eshte Nuse nga Mokra...cfare nuk ben ??Lere Xha Tan se edhe une ngordh per ata te uruar. Pale kur t'i bejne te tjeret... dyfish shijojne.
Mos na lente Zoti pa njerez Xha Tan.Sidomos kjo Gjyshja qe kam komshije , eshte Nuse nga Mokra...cfare nuk ben ??![]()
Amin.Mos na lente Zoti pa njerez Xha Tan.Mua m'i ben kunata. Ato te veriut i bejne me mish te grire, ndersa ne i bejme pa mish dhe me shume ereza. Ama te mira jane te dyja.
E po bera poezi cfare ka dhe nuk jam cupe jam gruase mos frymezohesh moj cupe dhe na ben ndonje poezi dashurie..![]()
Kjo duhet te kete qene , jo , me thane per te thene por tani qe e lexova nga ju Zonje , nuk kam me as me te voglin dyshim qe duhet ti kem hedhur shume gjizeNdoshta s'ta ka thene kush, por mos ndoshta i ke hedhur shume gjize?
Edhe n'korrik nuk iu ndahet freskuKoha,freskët![]()
Kshtu jemi deri javën tjetër ,freskEdhe n'korrik nuk iu ndahet fresku![]()