xhelozi
...
- Anëtar
- Oct 19, 2019
- Postime
- 18,413
- Pikët
- 113
Dhe ti ne gjermani?moti kto dite , dhe vere me vape ske ce do lol
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Dhe ti ne gjermani?moti kto dite , dhe vere me vape ske ce do lol
aty aferDhe ti ne gjermani?
Nice . Shijoje kte mot te fresken ne hijen e blinajësaty afer
pse sme habit qe do lexoja se dicka qe te ka pelqyer do ket te bej me ushqiminNe fillim me pelqeu ideja te beje nje fergese Tironse , e fillova por ne fund nuk mu dik si fergese por si gjize.
Sepse nga aty fillon gjithçka , ta ka zene veshi ate shprehjen " Shendetlije e mire , mendje e shendoshe " ? Apo se ka keshtupse sme habit qe do lexoja se dicka qe te ka pelqyer do ket te bej me ushqimin![]()
me xhupTemperatura pothuajse perfekte per te shetitur
View attachment 310435
Edhe i joti i bukur ësht, po emri jo .Avatari i @Tironcja_BLN
Po deshe e bejm njr gjiro me benz,ndoshta dhe t pelqen pastaj emriEdhe i joti i bukur ësht, po emri jo .
Pse kaq i mirë je sa të ma prishësh mëndjen për emrinPo deshe e bejm njr gjiro me benz,ndoshta dhe t pelqen pastaj emri![]()
Sherbet mo sherbetPse kaq i mirë je sa të ma prishësh mëndjen për emrin![]()
Ka ngelur gjë ,se mos të kan pirë të tjeratSherbet mo sherbet![]()
me vetdijen teme jo iherKa ngelur gjë ,se mos të kan pirë të tjerat![]()
Kshtu thoni gjithmonë për të kaluar situatatme vetdijen teme jo iher![]()
Jojo kshu jam i sinqert unKshtu thoni gjithmonë për të kaluar situatat![]()