• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë kërkojnë femrat tek meshkujt?

Status
Temë e mbyllur.
Përgjigje e: Çfarë kërkojnë femrat tek meshkujt?

Asgje speciale besoj: thjesht ta ndiejn qe jane te dashuruara, qe i respektojne, qe jane Dylqineja e dikujt ne kete bote, dhe te ndiejne komfortin e shpatullave te nje mashkulli..

Nuk duket dhe nuk eshte gje e madhe, por ne meshkujt jemi kaq te "vegjel" sa keto na duken pengesa te pakalueshme..

...ndodhem ne faZen kur nuk kerkoj Asgje.
si femer, ndjehem teper " e vogel", per te kerkuar.
para se te kerkosh, duhet te japesh...

(femer jam, per femrat eshte pyetja, ndaj mos me thoni* pse e thashe*(?)...)

....ehe.Dhe madhesia eshte koncept relativ..

si tek ajo strehe
Za e koteles, e ke parasysh, besoj* ?

- te luftojne me vetveten, se lane nam - -lutem-

Cfare nami ka lene ndonje mashkull Zana ? -boh-

Nuk e dija qe meshkujt jane te njejte . Per ty jane ?

Dmth nam la edhe mashkulli qe te solli ne jete ?

Dmth nam la edhe mashkulli qe te solli ne jete ?

- Mos u keqkupto, po flasim ne lidhje me partner.... -

Po çdo prind ka qene partner ... Si mundet ndryshe ... Arsyeja pse te pyes se me duket paksa hipokrizi te quash gjithe meshkujt nje qenie , dhe t'i gjykosh me dy standarte , kush eshte i afert eshte i mire , te tjeret jane nje qenie e keqe .

Po çdo prind ka qene partner ... Si mundet ndryshe ... Arsyeja pse te pyes se me duket paksa hipokrizi te quash gjithe meshkujt nje qenie , dhe t'i gjykosh me dy standarte , kush eshte i afert eshte i mire , te tjeret jane nje qenie e keqe .

Une nuk thashe jane qenie e keqe....... k'te po e thua ti

- Jane te komplikuar ne pergjithesi , ja si ne k'te rast tani- :)

Kuptimi i shprehjes lane nam , nuk eshte per te mire , se ndryshe do shtoheshin levdata . Nuk kam asnje problem me shqipen .

Ajo çfare do te thosha per njetrajtshmerine qe sheh ti , une besoj se ka te beje vetem me shijet e tua qe jane te njejtat dhe te lejojne te sjellesh vetem nje lloj mashkulli ne jete qe te sjell telashe . Krijimi eshte i bukur se eshte i larmishem .

Kuptimi i shprehjes lane nam , nuk eshte per te mire , se ndryshe do shtoheshin levdata . Nuk kam asnje problem me shqipen .

Ajo çfare do te thosha per njetrajtshmerine qe sheh ti , une besoj se ka te beje vetem me shijet e tua qe jane te njejtat dhe te lejojne te sjellesh vetem nje lloj mashkulli ne jete qe te sjell telashe . Krijimi eshte i bukur se eshte i larmishem .

- Sikur te isha edhe une mashkull- do bija dakort me k'te mendimin tend- :)

Ps...Gjithsesi komenti im s'kishte asnje qellim ofendimi....... - lan nam- mund te kete shume kuptime, me qarte tip i komplikuar :)

Po edhe duke qene femer duhet te biesh , se nuk po them ndonje zbulim te shekullit por gjene me te lashte , prandaj u shpreha per krijimin .

Te mendosh qe njerezit jane njesoj eshte nje zhgenjim dhe gabim rinie , sepse ne fillim kur perballesh me gjera te reja kerkon te marresh qendrime ekstreme , e gjitha mire , e gjitha keq , ne mungese te njohurise dhe sigurise ne lidhje me ate çeshtje . Meshkujt jane shume me te thjeshte se sa i paraqet , por thjesht duhen pranuar pa marreveshje se çfare eshte e mire e çfare eshte e keqje , çfare nderton e çfare shkaterron . Dhe te ruash te njejtat mendime te frikesuara eshte te mos duash te heqesh dore nga vese te meparshme qe te kane bere te zgjedhesh keq e ta pesosh . Ja te komplikova sa te duash qe te te bej qefin :p

Pershendetje !

Po edhe duke qene femer duhet te biesh , se nuk po them ndonje zbulim te shekullit por gjene me te lashte , prandaj u shpreha per krijimin .

Te mendosh qe njerezit jane njesoj eshte nje zhgenjim dhe gabim rinie , sepse ne fillim kur perballesh me gjera te reja kerkon te marresh qendrime ekstreme , e gjitha mire , e gjitha keq , ne mungese te njohurise dhe sigurise ne lidhje me ate çeshtje . Meshkujt jane shume me te thjeshte se sa i paraqet , por thjesht duhen pranuar pa marreveshje se çfare eshte e mire e çfare eshte e keqje , çfare nderton e çfare shkaterron . Dhe te ruash te njejtat mendime te frikesuara eshte te mos duash te heqesh dore nga vese te meparshme qe te kane bere te zgjedhesh keq e ta pesosh . Ja te komplikova sa te duash qe te te bej qefin :p

Pershendetje !

- Flm- :D

Ps.....Being a woman is a terribly difficult task, since it consists principally in dealing with men :)

Status
Temë e mbyllur.
Back