Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë kërkojnë femrat tek meshkujt?

Status
Temë e mbyllur.
Jo se ka meshkuj qe kte ane e tejkalojn planin lol prandaj them
Po dhe icik romantizem psh , feelings etc ..jam e sigurt qe shum jan te afte ti japin por ne pergjithsi bien ne partnere qe si vleresojn dhe kshu e humbasin aftesine

Epo c’te them, me vjen keq ta.

Dhe shakate menjane, ne pergjithesi njeriu kerkon cfare nuk ka dhe cfare ndjen se e permbush dhe ky arsyetim vlen per te dyja palet.

Epo c’te them, me vjen keq ta.

Dhe shakate menjane, ne pergjithesi njeriu kerkon cfare nuk ka dhe cfare ndjen se e permbush dhe ky arsyetim vlen per te dyja palet.

Un do thoja qe shume njerez genjejn veten me iluzione ....

une per seks nuk kursehem po kam hall se ca gocave ketu do ju dukem banal..gjithashtu ne kushtet tona seksi virtual eshte i paragjykuar..dashuria gjithashtu nuk eshte mall konsumi,plus une jam i konsumuar ne kete drejtim..e vetmja qe me mer seriozisht ketu ne kete forum je ti..te jam shume mosmirnjohes dhe te kam ne zemer kunder deshires.

Tanku tani ne kete teme me kete deklarat qe bere gjith femrat ty do te kerkojne haha. Ja nje burr si tanku qe nuk kursehet kerkojme :D

Nje fat te mire. Çdmth? Edhe njeri i mire, edhe me leka. Te tjerat rregullohen.
Po te nisem nga vetja, rrashe ne dashuri e thurrja enderra plot, por pa sex. :D
Por kohet kane ndryshuar..... ndoshta.

Nje fat te mire. Çdmth? Edhe njeri i mire, edhe me leka. Te tjerat rregullohen.
Po te nisem nga vetja, rrashe ne dashuri e thurrja enderra plot, por pa sex. :D
Por kohet kane ndryshuar..... ndoshta.

Flet per ne kohen e xhaxhit ti Prude me .... -enderron-

Good qualities & Equality :p

Status
Temë e mbyllur.
Back