Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë kërkojnë femrat tek meshkujt?

Status
Temë e mbyllur.
Përgjigje e: Çfarë kërkojnë femrat tek meshkujt?

aha s'paska asnje femer guximin te thote ca kerkojne, i bien rotull e rotull asnje se thote:p

Mos aludon seksin? :p Po po jam dakort. Per te tjerat jane autosufficiente femrat. :D

Një gjethe të mbulohen,

Rrespekt dhe dashuri:)

dashurin e kerkojnë , edhe nganjehere bin ne atë gjendje qe i lusin qe ti dojn ...

Mendojme ndryshe nga meshkujt deri me sot nuk kam njojtur ndonje te na kuptoje se cfare duam .
Ps i thua burrit u lodha duke lare pjatat edhe ai vete me vrap e te ble lavatrice
ne ato momente kemi nevoje per nje ledhatim Jo per lavatrice...haha

hahahah...Ai i shkreti eshte munduar qe ta lehtesoj lodhjen nje here e mire ty. Pse nuk i thua qe "kam nevoj per nji perqafim"? ckane te bejn pjatat me ledhatimin? Bjerini shkurt moj... se na hengret shpirtin:d. Them nje gje, por kerkoj dicka tjeter. Kerkoj kete por ne te vertet dua dicka tjeter. Na e thoni troc ate qe keni ne mendje sepse kjo bote eshte goxha absurde edhe pa ndihmen Tuaj.

Pra, ti Maqo` mendon se duhet te themi cdo gje "cope" ?
Po ja qe "telat e violines" nuk i kemi njesoj...
Ka dicka tek femrat, qe i pengon te thone drejtperdrejt ate, qe ju e prisni.Aresyeja eshte dhe natyra e saj, por edhe se krahemarrja, eshte e lindur bashke me femren :p
..ndryshe nga Ju, qe nuk doni ta vini ne pune mendjen me kapacitet te plote..kur flisni me to..
ndoshta...

... Mos te behen '' mangupa- kopuka '' :mad: Kaq po them :mad:

Pra, ti Maqo` mendon se duhet te themi cdo gje "cope" ?
Po ja qe "telat e violines" nuk i kemi njesoj...
Ka dicka tek femrat, qe i pengon te thone drejtperdrejt ate, qe ju e prisni.Aresyeja eshte dhe natyra e saj, por edhe se krahemarrja, eshte e lindur bashke me femren :p
..ndryshe nga Ju, qe nuk doni ta vini ne pune mendjen me kapacitet te plote..kur flisni me to..
ndoshta...

Eshte e vertet jo te gjithe violinat i kane telat njisoj. Ne fakt disave iu mungojn nji apo dy tela. Pra tashme nuk eshte me violine por cifteli. Vere gishtin tek vendi ku duhet te jete teli i tret dhe katert sa te duash as edhe nje pip e vogel nuk del:).

Ka dhe lahute,me qifteli.
Ose Viole...

hahahah...Ai i shkreti eshte munduar qe ta lehtesoj lodhjen nje here e mire ty. Pse nuk i thua qe "kam nevoj per nji perqafim"? ckane te bejn pjatat me ledhatimin? Bjerini shkurt moj... se na hengret shpirtin:d. Them nje gje, por kerkoj dicka tjeter. Kerkoj kete por ne te vertet dua dicka tjeter. Na e thoni troc ate qe keni ne mendje sepse kjo bote eshte goxha absurde edhe pa ndihmen Tuaj.
Une isha e lodhur ne ato momente nuk kisha nevoje per lavatrice gjende mire thuaj qe se futa brenda ne lavatrice..
Me pak fjale desha te them i dashur se nuk hyni dot ne shpirtin tone te kuptoni por gjithmone i bini shkurt te gjeni zgjidhjen qe mendoni ju qe mund te jete e sakte....
Femra eshte e forte perballon cdo gje por nga ju do dashuri edhe ngrohtesi....

Une isha e lodhur ne ato momente nuk kisha nevoje per lavatrice gjende mire thuaj qe se futa brenda ne lavatrice..
....

ahaha...Me siguri per faktin se te duhet here tjeter:) Po mos te kishe nevoj do ta kishe hedhur nga catija fare haha

dashuri :)

ahaha...Me siguri per faktin se te duhet here tjeter:) Po mos te kishe nevoj do ta kishe hedhur nga catija fare haha

Si dollap po ri mo aman ku kam nerva une te pres ate te me laje 10 pjata, plus korenti uji..nuk ja vlen..
ju bijini shkurt edhe ne rregull ini haha

Si dollap po ri mo aman ku kam nerva une te pres ate te me laje 10 pjata, plus korenti uji..nuk ja vlen..
ju bijini shkurt edhe ne rregull ini haha

e njejta gje me ndodh edhe mua me gruan time. I them perse nuk e perdor lavatricen por prish lekuren kote:d duke lare pjat pas pjate. Mblidhi aty te gjitha dhe laji nje here e mire. E pra ky eshte ndryshimi midis mashkullit dhe femres. Mashkulli eshte i paisur te jete praktike kurse femra...hmmmm, do ti laj pjatat me duar dhe pastaj ankohet qe eshte e lodhur kur lavatricja eshte aty ne dispozicion duke pritur me goje hapur... hahahah

e njejta gje me ndodh edhe mua me gruan time. I them perse nuk e perdor lavatricen por prish lekuren kote:d duke lare pjat pas pjate. Mblidhi aty te gjitha dhe laji nje here e mire. E pra ky eshte ndryshimi midis mashkullit dhe femres. Mashkulli eshte i paisur te jete praktike kurse femra...hmmmm, do ti laj pjatat me duar dhe pastaj ankohet qe eshte e lodhur kur lavatricja eshte aty ne dispozicion duke pritur me goje hapur... hahahah

Rruga e shkurter qe kur tregon praktike?
Kur vjen fatura e dritave pastaj filloni derci verci mo qe cfare tju them cfare?Meqe qenke i paisur te jesh praktikant Thuji gruas te ver dorashka se une per vete se lej lekuren te me prishet per pjatat ...``Bej_dy_pompa``

Rruga e shkurter qe kur tregon praktike?
Kur vjen fatura e dritave pastaj filloni derci verci mo qe cfare tju them cfare?Meqe qenke i paisur te jesh praktikant Thuji gruas te ver dorashka se une per vete se lej lekuren te me prishet per pjatat ...``Bej_dy_pompa``

I kam blere sapun qe nuk ben dem:) Edhe per pak kohe me duhet ti pervesh menget vet(ku jeeeee lavatrice) sepse po i rritet barku nuk e nxe me guzhina hahaha

haha o sa mire nuk di as te uroj mo aman me nje dhimbje Maqo te ini gjithmone te lumtur nje femije te shendethsem ishalla edhe ndihmoje te lutem sa mundesh meru me femijen mos humbe caste te bukura nga egoizmi i mashkullit

Status
Temë e mbyllur.
Back