Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë kërkojnë femrat tek meshkujt?

Status
Temë e mbyllur.
Përgjigje e: Çfarë kërkojnë femrat tek meshkujt?

haha o sa mire nuk di as te uroj mo aman me nje dhimbje Maqo te ini gjithmone te lumtur nje femije te shendethsem ishalla edhe ndihmoje te lutem sa mundesh meru me femijen mos humbe caste te bukura nga egoizmi i mashkullit

-hug-...te lumte goja. I kam pare pasojat e nje neglizhimi te tille, sidomos ketu ku jetoj une. Besoj se kam mesuar mjaft nga gabimet e te tjereve. Kismet...shohim e bjem:)

Dashuri, mirkuptim, puci puci, pare, seksi eshte pjese e nje lidhjeje....
Po te kesh ndonje si ky ne foto dihet cfare lol``puc``

Ne pergjithesi cdo njeri ka nevoje per dashuri, mbeshtetje dhe pasion...pastaj çdo femer ka kerkesa te ndryshme..:)..kush do para, kush dashuri, kush te rrihet..etj etj..:D

Nuk e kuptoj se pse kur shkëmbehemi me ndonjë femër seksi, është e moralshme që partnerja ime t'a sodisë në detaje dhe unë të mos ia hedh sytë fare?

si do ja kthenit pergjigjen ju Femra ketij djali?

Me lehte e keni nese e shtroni pyetjen si: çfare nuk duan femrat nga meshkujt? Ne kete menyre eliminoni ato qe nuk duan (qe jane me pak se ato qe duan) dhe filloni mesoni listen e mbetur permendsh :D

Atehere, dhe vetem atehere do keni sukses ne dashuri. :D

Nuk e kuptoj se pse kur shkëmbehemi me ndonjë femër seksi, është e moralshme që partnerja ime t'a sodisë në detaje dhe unë të mos ia hedh sytë fare?

si do ja kthenit pergjigjen ju Femra ketij djali?

Asnje pergjigje, per nje pyetje retorike.

Le ta kuptoje kete, duke soditur nje mashkull king....
Rendesi ka, qe do ndihet i moralshem :p

Nga te gjith mendimet qe lexova MISTRECJA eshte me realiste..

Hoxha nates kerkon nga mashkulli..
te jet i bukur si te kenga I LIBOHOVES
Cun i vetem ,te ket shtepi te tij qe te jetoj pa vjerr e vjerre.
te ket makin te bukur qe mos e ket komshija apo kunata.
ti blesh unaza floriri tunxhi e bakri e zinxhir mundesisht sa me te trash.
te ndihmosh njerzit e saj sa her te jete nevoja si nga ana materjale dhe psikologjike,dhe mos ti shajjsh kurr njerzit e saj..
kur fle gjum naten ti tundesh femijen mos zgjohet ,ti japesh qumesht me
biberon se i prishet gjoksi ,ti nderrosh bebelinat,
me pak fjal te kete te gjitha te mirat te jet ajo gjithmon e para .
per tu lavderuar shoqeve apo kunatave .
dhe nqs dikush i arrin keto ne fund te thot
me iku jeta per lesh me ty spo e shijoj jeten
ti e ke fajin ,pse per ty isha un !sa po vuaj
me ty? Imagjinoni sikur ter keto te miraqe i ke ofruar ti asaj. t iofronte bente ajo ty ?? nji ferr i vertet do ishte....
mund te duken absurde por
Liria e tepert per femrat eshte e demshme..
femra eshte pasqyra e burrit
freri kalit dhe femra do dor te FORTE..
Sado e mencur e fort te jet femra ,prap kerkon streh te mashkulli
sps eshte e dobet nga natyra sps nuk e ka ndjejen e udheheqsit.
sps e ka denim nga ZOTI qe te jet ne hyqem te burrit ..dhe kur te lind femij
te kujtoj ZOTIN..

E di ça kerkojn femrat , nje gje fare te vogel * mos qurraviteni shum* ....se po vej re qe te kjo teme me shum ankoheni ju meshkujt se pergjigjemi ne se ç'fare duam nga ju ...

lur te lozesh me to,ti lesh fituese

what goes around, comes around.

E di ça kerkojn femrat , nje gje fare te vogel * mos qurraviteni shum* ....se po vej re qe te kjo teme me shum ankoheni ju meshkujt se pergjigjemi ne se ç'fare duam nga ju ...

femrat kerkojn nji dor te forte gjithmon te ndihen te sigurta per cdo gje
c"fardo te mire apo te keqe te bejn ne jete ,sado te zhdervjellta te
jen ..duan mbeshtetje nga mashkulli....dh e kete e bejn me nazet e tyre
,duke tu ulur ne preher ..vetem nji dor e fort dhe e mencur e ben zap
gruan,por per fat te keq ka meshkuj qe e kaan koken si katalup dimri,dhe e pesojn, mos mekeq..

1-ti degjosh me vemendje.
femrat flasin nga shpirti per problemet,megjithese nuk presin pergjigje nga ana kundershtare.Jepni mendim kur tju pyesin.
2-merri seriozisht
meshkujt kujtojne se i dine te gjitha, por femrat jane me se kompetente dhe krijuese.Pyetini per ndonje zgjidhje dhe do shikoni qe reagojne positivisht.
3-organizoni me ato
femrat jane planifikuese,pyesni n.q-se neser mbrema te lire mund te jeni.Do e kini lirine me pashe,sepse edhe ato kane planifikuar me juve.
Pra jepini ndjenjen qe ne planet tuaja nje rol kryesor ka.
4-vertetimin
femrat duhen admiruar dhe vleresuar.
Ne rastin konkret ajo qe keni ju ne plane,duhet ti japesh te kuptosh qe eshte e vetmja qe ju vleresoni dhe dashuroni,pavaresisht se perjashta mund te kete edhe me te zgjuara,suksesshme,elegante,seksi,bukuroshe,brune apo bjonde.
Jepuni te kuptojne qe eshte pasuri per juve,dhe nuk mund te jetoni dot pa ate.
5-fjalet magjike jane 3
nuk duan siguri apo tja u thuash cdo dite.Por mjafton tju thoni,une ju dashuroj edhe ne forma te tjera.
6-falenderohini
per cdo veprim te vogel,te perputhura me fjale te embla.Femrat shikojne cdo vogelsi dhe duan vleresimin.

Pa garanci,sepse nuk ka afat skadimesh.

Perkushtim.

Se pari garanci financiare dhe pak vemendje dhe dashuri nuk do te ishte keq.

Pastaj pasi te siguroj tufen e kalamajve ti tredhin dhe mundesisht ti perdorin si hamall dhe sherbetor per te rritur kalamajt e saj.

Por ajo qe femra deshiron me mish e shpirt, brenda thell aty ku vetem ajo mund te shikoj,eshte poshterimi i nenes se mashkullit. Dicka plotesisht absurde sepse nje dite te gjith femrat behen nena vet, dhe fakti qe ato nuk arrin te solidarizohen me njera-tjetren nga kjo gje e berbashket nuk jane ne gjendje te jen empatike i ben ato krijesa akoma me te pabese.

Ajo nuk kerkon as barazi nga mashkulli ashtu sic pretendon, sepse te gezosh barazin duhet te jesh e aft per ta arritur se pari dhe akoma me e aft per ta ruajtur, dhe ajo eshte shume koshiente per kete deficit te theksuar. Ajo qe kerkon femra eshte te sundoj mbi mashkullin dhe nji dite ti hypi ne qaf sepse eshte e vetmja menyre per te ngopur shpirtin e saj te lig, ziliqar, dashakeqes, bashkangjitur mendjes se kufizuar qe nga tmerri i pasigurise dhe mungesa e aftesise fizike apo mendore per te mbijetuar rrezulton ne djallezira dhe mashtrime.

Kjo eshte femra* ne gjith madheshtine e saj kur shihet ne driten e duhur. Femra deshiron/kerkon qe mashkulli te jet budalla, sa me budalla aq me kollaj mashtrohet me flirtimet dhe mekanizmat kafsherore qe eshte paisur nga natyra per te joshur mashkullin, seksin e kundert qe per fatin e tij te zi nuk disponon mekanizmin e duhur vetmbrojtes kundra nje nje qenie grabitqare te mirefillt sic eshte femra*.

Sigurisht si cdo rrethan edhe gjenia femerore ka perjashtimet e veta:) :) :)

Usa eksporton ne cdo qoshe te globit liri dhe demokraci,a i ka mbetur dicka per vete????

Se pari garanci financiare dhe pak vemendje dhe dashuri nuk do te ishte keq.

Pastaj pasi te siguroj tufen e kalamajve ti tredhin dhe mundesisht ti perdorin si hamall dhe sherbetor per te rritur kalamajt e saj.

Por ajo qe femra deshiron me mish e shpirt, brenda thell aty ku vetem ajo mund te shikoj,eshte poshterimi i nenes se mashkullit. Dicka plotesisht absurde sepse nje dite te gjith femrat behen nena vet, dhe fakti qe ato nuk arrin te solidarizohen me njera-tjetren nga kjo gje e berbashket nuk jane ne gjendje te jen empatike i ben ato krijesa akoma me te pabese.

Ajo nuk kerkon as barazi nga mashkulli ashtu sic pretendon, sepse te gezosh barazin duhet te jesh e aft per ta arritur se pari dhe akoma me e aft per ta ruajtur, dhe ajo eshte shume koshiente per kete deficit te theksuar. Ajo qe kerkon femra eshte te sundoj mbi mashkullin dhe nji dite ti hypi ne qaf sepse eshte e vetmja menyre per te ngopur shpirtin e saj te lig, ziliqar, dashakeqes, bashkangjitur mendjes se kufizuar qe nga tmerri i pasigurise dhe mungesa e aftesise fizike apo mendore per te mbijetuar rrezulton ne djallezira dhe mashtrime.

Kjo eshte femra* ne gjith madheshtine e saj kur shihet ne driten e duhur. Femra deshiron/kerkon qe mashkulli te jet budalla, sa me budalla aq me kollaj mashtrohet me flirtimet dhe mekanizmat kafsherore qe eshte paisur nga natyra per te joshur mashkullin, seksin e kundert qe per fatin e tij te zi nuk disponon mekanizmin e duhur vetmbrojtes kundra nje nje qenie grabitqare te mirefillt sic eshte femra*.

Sigurisht si cdo rrethan edhe gjenia femerore ka perjashtimet e veta:) :) :)

ohh car ke thon or voc je i moth....sa te shame do hash tani ti oj i shkret,prit prit i cik...

ohh car ke thon or voc je i moth....sa te shame do hash tani ti oj i shkret,prit prit i cik...

une te shara po ha lart e posht forumit per arsyen se flas te verteten. Keshtu qe jam mesuar me te sharat une spartakos. Gjera qe ndodhin keto kur noton kundra rrymes:).

une te shara po ha lart e posht forumit per arsyen se flas te verteten. Keshtu qe jam mesuar me te sharat une spartakos. Gjera qe ndodhin keto kur noton kundra rrymes:).
Natyrisht e vertete

Status
Temë e mbyllur.
Back