Përgjigje e: Çfarë kërkojnë femrat tek meshkujt?
Skaner i paske bere Femres, Maqo
Dakort jam dhe une me keto, por si mendon ti , nje qenie kaq inteligjente sa eshte Femra, nuk i meriton t'i kete te gjitha keto te "keqija" ?!
Se pari garanci financiare dhe pak vemendje dhe dashuri nuk do te ishte keq.
Pastaj pasi te siguroj tufen e kalamajve ti tredhin dhe mundesisht ti perdorin si hamall dhe sherbetor per te rritur kalamajt e saj.
Por ajo qe femra deshiron me mish e shpirt, brenda thell aty ku vetem ajo mund te shikoj,eshte poshterimi i nenes se mashkullit. Dicka plotesisht absurde sepse nje dite te gjith femrat behen nena vet, dhe fakti qe ato nuk arrin te solidarizohen me njera-tjetren nga kjo gje e berbashket nuk jane ne gjendje te jen empatike i ben ato krijesa akoma me te pabese.
Ajo nuk kerkon as barazi nga mashkulli ashtu sic pretendon, sepse te gezosh barazin duhet te jesh e aft per ta arritur se pari dhe akoma me e aft per ta ruajtur, dhe ajo eshte shume koshiente per kete deficit te theksuar. Ajo qe kerkon femra eshte te sundoj mbi mashkullin dhe nji dite ti hypi ne qaf sepse eshte e vetmja menyre per te ngopur shpirtin e saj te lig, ziliqar, dashakeqes, bashkangjitur mendjes se kufizuar qe nga tmerri i pasigurise dhe mungesa e aftesise fizike apo mendore per te mbijetuar rrezulton ne djallezira dhe mashtrime.
Kjo eshte femra* ne gjith madheshtine e saj kur shihet ne driten e duhur. Femra deshiron/kerkon qe mashkulli te jet budalla, sa me budalla aq me kollaj mashtrohet me flirtimet dhe mekanizmat kafsherore qe eshte paisur nga natyra per te joshur mashkullin, seksin e kundert qe per fatin e tij te zi nuk disponon mekanizmin e duhur vetmbrojtes kundra nje nje qenie grabitqare te mirefillt sic eshte femra*.
Sigurisht si cdo rrethan edhe gjenia femerore ka perjashtimet e veta![]()
![]()
![]()
Skaner i paske bere Femres, Maqo
Dakort jam dhe une me keto, por si mendon ti , nje qenie kaq inteligjente sa eshte Femra, nuk i meriton t'i kete te gjitha keto te "keqija" ?!

me