Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Kjo tema eshte si "nyja gordiane" te gjith kalimtaret e provojn nje here por asnjeri nuk e zgjidh dot. Nje here e nje kohe kur Shpata zgjidhte gjihcka gjerat ishin me te thjeshta. Sot vendin e Shpates e ka zen Opinioni. Kjo e fundit eshte me te vertet teper demtuese sepse jo vetek qe nuk zgjidh azgje por perkundrazi vetem nderlikon.
Qe te dish se cfar kerkojn se pari duhet te dish se cfar duan. Te dish se cfar duan duht se pari te dish se kush jan. Te dish se kush jan ato duhet te jen dicka se pari. Qe te jen dicka apo dikush separi duhet te din mir rrolin ne shoqeri. Rroli I tyre sot eshte me i pa qarte se kurr. Atehere lind pyetja nese kjo krijes nuk e di se cfar eshte rroli I saj ne shoqerin e pergjithshme apo imediate si mund ti kerkosh te te tregoj se cfar ajo kerkon dhe aq me teper ta marresh me mend?
Pergjigja ime nuk ishte opinion,se e percaktova.
Nuk e kuptoj,pse perdor filozofin vetem me na prish temat neve romantikeve !
mire atehere po te kompensoj me nje Viski me Kokakolla Ore kam hapur nje teme qe dua te martohem,me nje shqiptare???
Pergjigje akoma ska?????

Ore kam hapur nje teme qe dua te martohem,me nje shqiptare???
Pergjigje akoma ska?????
Pse , tu merziten Gjermanet ???![]()
Hallo System![]()
Na bo sevap...Hajt per hajer inshalla
Ku tema?????
![]()

Ore kam hapur nje teme qe dua te martohem,me nje shqiptare???
Pergjigje akoma ska?????