Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ne jemi pagane,dhe falemi ne kishe apo xhamia.
Kerkojne vazhdimesine ju kllufa....instikt.
Pak euro nuk demtojne....hey!
E morra vesh qe di italisht
E morra vesh qe di italisht

Sa me preke.Shif filmin,
Regjizor Visconti.
Mashkull femer
Mardhenie, pasuri.
Dashnor, kalama.
Jo per ty.
Per forumin.
![]()
...Dashuri,respekt dhe ngrohtesi apo jo Ariel...
Prof si xhentelmen gjithmone ti hahhaha ma merr mendja se edhe centimetrat e kuleta luajne role pak
E Sakt, kjo qashtje i qmend te gjith!....kan kaluar kohrat kur dashuria ishte e sinqert pa hile...te gjithat tani bajn hile disa ma pak disa ma shum...por qka mbetet e tana nga kjo?..mbetet se arsyeja eshte duke u zhdukur secilen her ma shum..kur do ta shofim kete?...kur te gjith bejm pabesina te medha ...
Interesante eshte edhe kjo se disa femra mendojne qe gjerat jan statike dhe nuk levizin ne aspektin e meshkujve qe kan me pak para,por gabohen sepse ne i fitojm parat dhe ka momente qe secilit na vjen topi te kemba per te dhen GOL!!!
Kam qen adhurues i fudbollit dikur,por futbollin nuk e shiqoj me ,sepse eshte futur komercializmi eshte bere si Muzika Tallava ..Si gjithmon qdo postimi i jot GOL Prof ,mos je futbollist ta provojme nje ndeshje me keta trimat e forumit .