• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë kërkojnë femrat tek meshkujt?

Status
Temë e mbyllur.
Përgjigje e: Çfarë kërkojnë femrat tek meshkujt?

Kisha mendjen - shikimin !

femrat nuk ja vnojn mendjen shum shikimit edhe buzqeshjes .. ato mendojn ne diqka tjeter ...

Femrat nga meshkujt duan:

- Nje unaze diamanti cdo vit.
- Nje tufe me lule cdo muaj
- Nje karafil sa here te hyjne ne shtepi :p
- Nje tango ne shtepi ne momentet kur haet buke.
- Nje muaj pushim ne vit, mundesisht ne Cancun, a ne ishujt e Hawait a te Arubes etj
- nuk do ta refuzonin kurre nje shetitje per ne Bora-Bora :D
- te vazhdoj apo.. ju lodha?

:p

- Nje muaj pushim ne vit, mundesisht ne Cancun, a ne ishujt e Hawait a te Arubes etj

mos e lejoni propaganden te manipuloj me juve , se ajo femer qe 10 % te ketyre kerkesave i do , ka me mbete beqaresha e nenes Tereze .. :D

Me mire beqareshe e me nder sesa e martu e robine !!! :p

Femra , mos bini nen ndikimin e ksaj propagande anti feministe , luftoni per drejtat e juaja te cilat vet Zoti ja ka dhan .

Hahaha :D
Kush po ben propagande, une apo ti?!

une jam idealist , spiritualist.. deshirat materiale tek une nuk vin ne konsiderate.. dashuria e paster asht ajo lakuriqe .. pra kush kujt asht duke i bo propagande..

une jam idealist , spiritualist.. deshirat materiale tek une nuk vin ne konsiderate.. dashuria e paster asht ajo lakuriqe .. pra kush kujt asht duke i bo propagande..

Hiqe masken e thuaj te verteten, qe asnje mashkull nuk dashuron me shpirt nje femer for all their life.
So why not? Kur dihet qe i duan vetem per nevojat e tyre esenciale? Bah!!!

Hiqe masken e thuaj te verteten, qe asnje mashkull nuk dashuron me shpirt nje femer for all their life.
So why not? Kur dihet qe i duan vetem per nevojat e tyre esenciale? Bah!!!

mos u bo e poshter , dashuria asht reciproke .. une per veti nuk i kam mar parasysh te mirat materiale qe me kan ardh pas martese ..

.. une e kam dasht me shpyrt edhe e kam grabit , kan mujt edhe me m'byte .. por dashuria nuk po lypke llogari e as pergjegjsi , ish thjesht nje ndjeje qe po thojke :hyri kti reziku edhe nese kerkohet vdis se zemra ta ka bo .. ose ri nen hijen e vuajtjeve .. une nuk kam dasht me vujt e as me prit , se trim kam lind edhe e kam grabit.

mos u bo e poshter , dashuria asht reciproke .. une per veti nuk i kam mar parasysh te mirat materiale qe me kan ardh pas martese ..

.. une e kam dasht me shpyrt edhe e kam grabit , kan mujt edhe me m'byte .. por dashuria nuk po lypke llogari e as pergjegjsi , ish thjesht nje ndjeje qe po thojke :hyri kti reziku edhe nese kerkohet vdis se zemra ta ka bo .. ose ri nen hijen e vuajtjeve .. une nuk kam dasht me vujt e as me prit , se trim kam lind edhe e kam grabit.

Haha, a je bere pishman tani? :p
Pse dal kundra mendimit tend duhet ta meritoj nje shprehje korruptive si e jotja?
Uk korruptohem -lepur-
Thuaj qe s'kam thene te verteten po deshe. :p

Haha, a je bere pishman tani? :p
Pse dal kundra mendimit tend duhet ta meritoj nje shprehje korruptive si e jotja?
Uk korruptohem -lepur-
Thuaj qe s'kam thene te verteten po deshe. :p

hiq nuk jam pishman bile mburrem me ate qe kam bo , pishmane je ti qe nuk e ki bo nje gja te till sikur une , tash mundohesh mi bind te tjerat qe ta vazhdojn rrugen tande , ne kete menyre nuk mbetesh hastrete .. Jo moj jo , se secila zemer rrah per veti , e kur zemra thot po , at'here mendja mjegullohet edhe vajza e djali martohen ..

hiq nuk jam pishman bile mburrem me ate qe kam bo , pishmane je ti qe nuk e ki bo nje gja te till sikur une , tash mundohesh mi bind te tjerat qe ta vazhdojn rrugen tande , ne kete menyre nuk mbetesh hastrete .. Jo moj jo , se secila zemer rrah per veti , e kur zemra thot po , at'here mendja mjegullohet edhe vajza e djali martohen ..

Kur zemra deshton, do punoje mendja :D

Ne-ve nuk tregojme sekretet profesionale.
Armiqte ne litar, thashe!!! -qesh-

sa ma shpejt per Ty :

valentin3.jpg

p.s. mos voto per Ian Gillan :D

I nxjerr fotografit nga interneti pernjeher,dhe ja dhuron,bashke me Like.

sa ma shpejt per Ty :

valentin3.jpg

p.s. mos voto per Ian Gillan :D

Do e votoj qe c'ke me te se e ka mik Serua. I prishet Seros? he si thua ti?! :p
Mos me mallko re dreq se jam rehat.
Ka lezet: eshte fundjave, cohesh kur do, pin kafen kur do, dhez e ndonje cigare nese don, po ta dha truri ia fut prape gjumit.
Kush te kerkon llogari, pervec momes :S qe te con ne 5 te mengjesit ta shpiesh ne pune.
Po realizohet normal kur kthehesh.
-qesh-

Po po, se jemi ne kohen e Dulles tani, qe ta haje aq kollaj ajo zog-e-za :p

Rendesi,ka xhesti,e qe dhuraten e ben me shpirt te paster.
Materjalizmi prish romantiçizmin.

Status
Temë e mbyllur.
Back