Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Kjo ndertesa si spital. Nga jashte s’qenka gje.
Kam qene disa here, me ka pelqyer kjo dusty pink. Edhe shezlonet edhe cadrat ashtu i ka.Kjo ndertesa si spital. Nga jashte s’qenka gje.Ja kalofsh bukur kur te vesh.
Kam qene disa here, me ka pelqyer kjo dusty pink. Edhe shezlonet edhe cadrat ashtu i ka.
Faleminderit!![]()
Mbaj mend qe ke sjell foto nga don qesari dhe here tjeter
Po!!
Ngaqe me pelqen shume “The Grand Budapest Hotel” i Wes Andersonit , ky me duket me i ngjashmi ndaj e preferoj. Plus qe rera eshte si sheqer. Lol
Laheni dot ne det apo
Parfumi im i preferuar..
www.okayamadenim.com
Mua me duket si benxin.Parfumi im i preferuar..
Bie ne dashuri direkt me ata meshkujt qe e perdorin kete parfum
Laheni dot ne det apo![]()
Urime per vajzen!! Edhe varesja shume e bukur!Kete per gocen. I premtova se do i blija dicka me mbarimin e shkolles dhe zgjodhi kete. View attachment 355040