Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë keni blerë së fundi? II

Lahemi, lahemi, aty tek rosat. Lol
Ne fakt uji nuk vjen i thelle direct, eshte si ne Durrës. Ka breg te pare, breg te dyte.
Vendasit lahen tek bregu i pare, turistet shkojne tek i dyti per selfies edhe… s’kthehen me.
Se bej shaka!
Kam disa here ne FL, Lindje-Perendim-Jug-qender. Gjithnje perpiqem te gjej plazh pa lifeguard.

Bleca ca kutia me fresh lychee fruit tek Trader Joe’s, se mbaroj fare per to. Tani po mendoj a t’ja hy sonte apo neser ne mengjes. Lol

Aty ku s’ka hotele, s’ka shume njerez, s’ka as lifeguard.
Po, atje kam vajt. Vet idea se ka lifeguard me acaron. Kam qen nje here ne nje ishull te virgjer qe ishte shpallur plazhi ishulli me i mire. Nuk kishte ndertime, ishte i virgjer. Veje me traget. Ishte ditor. Nuk qendronte kush ne ishull.
Ti ne cilen zone te FL je?
Une vija per shkak pune, por edhe dy here privat.

Bleva nje shalqi se kisha neps. Kur e hapa ishte ngjyre roze e hapur por me keq akoma kur e provova , kerciste sikur po haje sallator.
Une dhe i qellova tre here 🙈

Back