Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Cfare bleve si perfundim ?Jam ne medyshje se cilen nga te dyja te zgjedh per dhurate. Ju lutem me ndihmoni. Pergjigjet jane te vlefshme vetem sot.
View attachment 356049
View attachment 356051
View attachment 356052
Jam ne medyshje se cilen nga te dyja te zgjedh per dhurate. Ju lutem me ndihmoni. Pergjigjet jane te vlefshme vetem sot.
View attachment 356049
View attachment 356051
View attachment 356052
I like the ring, po varsja ka me sy per dhurateJam ne medyshje se cilen nga te dyja te zgjedh per dhurate. Ju lutem me ndihmoni. Pergjigjet jane te vlefshme vetem sot.
View attachment 356049
View attachment 356051
View attachment 356052
Me pelqen me teper kjo nga te dyja , eshte e lehte ne sy dhe fine.Jam e paduruar. I doja sugjerimet tak fak.
Bleva kete tjetren.
View attachment 356067
View attachment 356068
PoPo kjo eshte dore femije shoqe.
Kam provuar edhe une nga keto, per mua nuk krahasohen me doren e masazhatorit.
ma merr mendja, me shume e mora ta perdor ne pune, se e ndjej me shume kur punoj 12 oreKam provuar edhe une nga keto, per mua nuk krahasohen me doren e masazhatorit.![]()