• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë keni gatuar sot!?

Waitin 4 a takeaway tonight .. can’t be bothered 2cook .

IMG-3700.jpg

Shrimp tempura nga costco ( te ngrira). I poqa ne furre, por duke pare golin e Skocise desh i dogja. 🫣

IMG_7058.jpeg

IMG_7053.jpeg

Pash nje lefover nice one, sa zgjata doren ta kapja, degjova nje ze, pak me te ngritur se heret e tjera, eshte e djalit te vogel, mos e gacmo. Ashtu si isha, ngrita te dyja duart lart, dhe u largova...
U kam shpallur luft leftovers, sepse kam pare shume here qe jan prishur dhe perfunduar ne plera.

Pash nje lefover nice one, sa zgjata doren ta kapja, degjova nje ze, pak me te ngritur se heret e tjera, eshte e djalit te vogel, mos e gacmo. Ashtu si isha, ngrita te dyja duart lart, dhe u largova...
U kam shpallur luft leftovers, sepse kam pare shume here qe jan prishur dhe perfunduar ne plera.
Sa femije ke Zeid? 3? Qenke blessed!! 🙏

@MR ZEID leftovers jane te gruas, femijeve, kusherinjve, kafsheve shtepiake, por vetem te tuat s’jane e s’do te jene kurre!! 🤣🤪

Back