Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë keni gatuar sot!?

Dashuria mbrohet me dhune. Sa me e madhe dashuria, aq me e madhe dhuna.
Jo dashuri per dhunen. Dashuri per dashurin.
Respekt per banoret e Malcis s'Gjakoves.
...
Tash qaj. Qaj kur ta degjosh kete keng. Nuk ka mundesi tjeter o njeri zemer mire, por vetem te qash edhe sikur te jesh ne mes te kafes. Qani te gjithe o ju meshkuj qe keni mbet ne Cerrik. 😭

1 dite Terror , 10 vjet qetesi , ishte Slogani Nazist Gjerman kur pushtoi shqiperine , o djall i veshur me Prada Ceke..🦊

1 dite Terror , 10 vjet qetesi , ishte Slogani Nazist Gjerman kur pushtoi shqiperine , o djall i veshur me Prada Ceke..🦊
Provoje cfar pretendove per punen e terrorit. Po ashtu na trego se cili qe qellimi i atij qe ti e quan pushtim. Na trego per administraten pushtuese, per gjermanin fuqiplot ne se kishte.
Une do ti tregoj @Hello Kitty per Fotinin, Fotinon partizane nga Himara qe e shpetoi oficeri gjerman. U martuan, ishin te lumtur, kishin edhe femi.
Lavdi martese nazisto-partizane! :love:

Provoje cfar pretendove per punen e terrorit. Po ashtu na trego se cili qe qellimi i atij qe ti e quan pushtim. Na trego per administraten pushtuese, per gjermanin fuqiplot ne se kishte.
Une do ti tregoj @Hello Kitty per Fotinin, Fotinon partizane nga Himara qe e shpetoi oficeri gjerman. U martuan, ishin te lumtur, kishin edhe femi.
Lavdi martese nazisto-partizane! :love:
ik o ik lerna rehat .
pse me ka marre Gestapo ne pyetje qe te jap spjegime.

largohu nga territori im..🦊

cfare te mungon nga koha Enverit..

trego 🦊
Servilizmi masiv, injoranca masive, debileria masive, shtazeria masiv, o injorant funksional.

"Shkollat stërvisin njerëz injorantë, me stil; ato të japin pajisjet për të qenë një injorant funksional. Shkollat nuk të pajisin me logjikë; ato nuk të japin kriteret për të dalluar të mirën nga e keqja; ato të përgatisin të jesh një viktimë e përdorshme për kompleksin ushtarako-industrial që ka nevojë për fuqi punëtore." (Frank Zappa)

Jam fut disa here ketu, po sic kam hy ashtu kam dal. Shpejt, se kam kujtu kam click temen e gabume. Jo mi Bad Teach jo, ne rregull je ti, tema quhet - ca keni gatu. 🤦‍♀️ Lol ku futet Petro ka konsipraci 😎

Servilizmi masiv, injoranca masive, debileria masive, shtazeria masiv, o injorant funksional.

"Shkollat stërvisin njerëz injorantë, me stil; ato të japin pajisjet për të qenë një injorant funksional. Shkollat nuk të pajisin me logjikë; ato nuk të japin kriteret për të dalluar të mirën nga e keqja; ato të përgatisin të jesh një viktimë e përdorshme për kompleksin ushtarako-industrial që ka nevojë për fuqi punëtore." (Frank Zappa)
ik o ik se na e bere Temen pershesh me barut..🦊😇

Bujrum 😁

O spata mjalt se e kisha bo turli 🤣
Ti rrofsh , por edhe une kos dhe veze te skuqura do ha pas pak...

Por kam fut kembet tek nje kove me 4 gisht uje , i kam hedhur kripe dhe uthull , dhe do ti mbaj 10 minuta fiks aty..🦊😇

Ti rrofsh , por edhe une kos dhe veze te skuqura do ha pas pak...

Por kam fut kembet tek nje kove me 4 gisht uje , i kam hedhur kripe dhe uthull , dhe do ti mbaj 10 minuta fiks aty..🦊😇
Te te beje mire 😁
Cpo ma mban veten si mret 🤣

Back