• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë keni gatuar sot!?

Te te beje mire 😁
Cpo ma mban veten si mret 🤣
Po mor po , andej e kam preardhjen , po me vdiq Gjyshi nje dite para se tme tregonte fill e per pe ceshtjen Gjyshes qe ishte Princeshe..

Edhe pasuri kemi , pasuri qe te jetoj Shqiperia 20 vjet pa punu fare , por duhet me ik te Kadastra ne Stamboll , por sa te boj pasaporten...🦊😇

Po mor po , andej e kam preardhjen , po me vdiq Gjyshi nje dite para se tme tregonte fill e per pe ceshtjen Gjyshes qe ishte Princeshe..

Edhe pasuri kemi , pasuri qe te jetoj Shqiperia 20 vjet pa punu fare , por duhet me ik te Kadastra ne Stamboll , por sa te boj pasaporten...🦊😇
Ti qe ke kshu pasurish… vrapo e meri nese jan te tuat 😁

Ti qe ke kshu pasurish… vrapo e meri nese jan te tuat 😁
Ti nuk beson me duket o shok ?

Ta thash pra , se kur vojti te gjendja civile Gjyshja ime qe do martoheshe me Gjyshin , ajo gruaja aty po hante buke , dhe nga emocionet ju derdh voji konserves ciper lerrave dhe ju ngatarru emri Gjyshes , nga Princeshe ja vuri Parsije..

Po orixhinalet jane ne Stamboll..se aty me presin nja 2 Turq qe do ti jap nga 1 milion dollar qe do nxjerrin letrat..🦊

Ti nuk beson me duket o shok ?

Ta thash pra , se kur vojti te gjendja civile Gjyshja ime qe do martoheshe me Gjyshin , ajo gruaja aty po hante buke , dhe nga emocionet ju derdh voji konserves ciper lerrave dhe ju ngatarru emri Gjyshes , nga Princeshe ja vuri Parsije..

Po orixhinalet jane ne Stamboll..se aty me presin nja 2 Turq qe do ti jap nga 1 milion dollar qe do nxjerrin letrat..🦊
Shiko se esht orari i papershtatshem tkalosh kohen me kto turrq nderkohe qe mban kembet ne uje dhe ben pllaq pllun n legen 😁

Domate te thara po haja pak me para une.

Duke ja ngjy edhe ate lengun e tyre me na nje çap buk 😋

Back