• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë keni gatuar sot!?

Te paste.bere mire o shok.
Kot nuk themi ne ; Buke e krype dhe zemer te bardhe.

Rrofshin theniet e mencura Shqiptare ne jete je jeteve.

Poshte @Petrit Kola dhe baxhanaku @Pjer Thomas ..
Xha Tani, bujrem 🤗
Ne fakt ky lart qe mjesi sot, por kur te vije Perandori ne lagje, do e çoj te hame te ky vendi e ta testoj nese ka nevoje per makineri ti thyej keto, apo i thyen vete pa mjete specifike 😄

IMG_20260626_092453.jpg

Xha Tani, bujrem 🤗
Ne fakt ky lart qe mjesi sot, por kur te vije Perandori ne lagje, do e çoj te hame te ky vendi e ta testoj nese ka nevoje per makineri ti thyej keto, apo i thyen vete pa mjete specifike 😄

View attachment 357859
Ti beson vertete se do takohesh 1 dite me Perandor , @Petrit Kola ne kte bote ? a te rre mendja Profesor..🦊

( kshu i tha Braushi , Besos te filmi Dora Ngrohte )

Si eshte ajo shprehja popullore xha Tani:

Mali me malin nuk piqen(takohen), kurse njerezin piqen(takohen) nje dite :D
Dakort jam , sidomos kur behet fjale se do takohen 2 njerez , 2 shok , 2 miq...mirepo @Petrit Kola nuk eshte njeri. 🦊

Ai eshte Legjende , Mitologji , , ndaj vetem Arkeologet mund ta takojne kur te gerrmojne nga Apolonia..😇

Dakort jam , sidomos kur behet fjale se do takohen 2 njerez , 2 shok , 2 miq...mirepo @Petrit Kola nuk eshte njeri. 🦊

Ai eshte Legjende , Mitologji , , ndaj vetem Arkeologet mund ta takojne kur te gerrmojne nga Apolonia..😇
Takim me Petritin? Kjo seshte pune miqsh xha Tani eshte projekt i UNESCO-s. lol

OK pra, po na thuaj nje gje vetem, te rezervojme tavoline apo te rezervojme sektorin e germimeve? :p

Takim me Petritin? Kjo seshte pune miqsh xha Tani eshte projekt i UNESCO-s. lol

OK pra, po na thuaj nje gje vetem, te rezervojme tavoline apo te rezervojme sektorin e germimeve? :p
Po erdhet nga une , kuptohet rezervohet tavolina , ku bien ne sy shalkat e brerkosave bubulake te skuqura me veze..🌻

Nese shpresoni te rezervoni me Perandor @Petrit Kola , sdi cte them , paqendrueshmeria e tij nuk eshte realitet..🦊

ashtu ?

paske gatuar Pinhuin ne prush ?

vallaj , jo qe skam provuar ndonjehere , por as qe kam pare me sy...🦊😇
Eshte si tave Elbasani me furgese Tirone! 😆 po me ra rruga matane, do ikim te porosisim furgesa Tirone, Elbasani, Kavaje, Lushnje e çfare del para, paidhaqe, tasqebap, nje kukurec, dy koke dele te pjekura edhe ne fund ti themi bjere edhe nga nje sufdhaqe, mbushi me levrek 🤔 per nje jave dite ta sosim muhabetin e bukes. 🤭😆

Eshte si tave Elbasani me furgese Tirone! 😆 po me ra rruga matane, do ikim te porosisim furgesa Tirone, Elbasani, Kavaje, Lushnje e çfare del para, paidhaqe, tasqebap, nje kukurec, dy koke dele te pjekura edhe ne fund ti themi bjere edhe nga nje sufdhaqe, mbushi me levrek 🤔 per nje jave dite ta sosim muhabetin e bukes. 🤭😆
Demagogji or lum miku..

Edhe pse kisha 36 vjet qe vereja cdo dite nga politika kte fjale magjike ( Demagogji ) tash po e has dhe ktu..🦊

Te past bere mire

Me hahet dhe mua tani
Sot erdhi nje furgon qe shiste peshk deti ( sardele ) por nuk i laj dhe i pastroj dot , ashtu sic duhet, ndaj nuk i mora.

Vec per peshk me ka vajt mendja , se ktu tek ne nuk ka ndonje lokal qe e skuq dhe e porosit per ne shpi , sic ka ne Elbason..😴

Back