• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë keni gatuar sot!?

Pjesa frutave lart jan me sheqern e vet natyral dhe pak limon
Ndersa kremi djathit dhe pana 120gr sheqer kan per 700gr krem. 😊

Me shkoj jeta duke testu 😅
Kryeveper duket, dhe fotoja shume artistike, duhej ta kishe postuar te konkursi me i famshem foto-galaktik 😂
E kam dhe une nje ne shtepi ne professionin tend, qe ben teste e perfitoj kur e kam afer 😄
Deri para ca kohesh sme pelqenin embelsirat, por kohet e fundit sikur ka filluar e mi terheq me shume trupi, do jete mosha, se di..

Kryeveper duket, dhe fotoja shume artistike, duhej ta kishe postuar te konkursi me i famshem goto-galaktik 😂
E kam dhe une nje ne shtepi ne professionin tend, qe ben teste e perfitoj kur e kam afer 😄
Deri para ca kohesh sme pelqenin embelsirat, por kohet e fundit sikur ka filluar e mi terheq me shume trupi, do jete mosha, se di..
Une sjam tip i pasticeris sepse kerkon shume precizion 😅
Ne kuzhine jam msu me sy dhe e kam kollaj..
Por te embelsirat me kto mini porzioni ja vlen ti besh sepse teston ndonje gje te re.
Ja neser me kismet do provoj Nje chesscake me krem pjeper dhe menta per finger food
Te shohim c’do katranos 😅

Buke e gjathe! :LOL: nje meny te lehte verore, e pasur me proteina: djathe mozzarella me domate, tranguj dhe rukola. Me shume te merr kohe ta hash se ta pergaditesh.

1782496480058.jpeg

Po pse , me kte fjalor flet nje Shkrimtar qe ka bofuar 6 libra ?

Nuk te bren ndergjegja cdo mendojne ata qe lexojne kto qe shkruan ?

Nuk di cte them ?

Sa per ilacet qe marr nuk e kuptoj , une i pi , ti ke dhimbje..
futi nje bllok ti vij mendja verdalle. 🤨

Back