• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë keni gatuar sot!?

Ne shqiperi babai im ka pasur restorant dhe jam rritur ne kuzhine .. nuk me eshte dashur shkolla e hoteleris dhe turizmit sepse nuk do me mesonte asgje 😄
Specializimet po behen her pas here me shefa me emer
Kuptoj, kur ke nje experience te tille ne kuzhine, shkolla ne fakt nuk eshte e domosdoshme.
Po shikoja qe qe ai patrioti jone Emini paska marre Michelin Star :)
Heren e fundit qe isha ne lagje, vajta te Griglia e Varrones e te them te drejten, nuk mu duk si dikur,se di pse..
Kur je larg Italise e ha ne restorante eshte perhere zhgenjim te them te drejten, sepse kujtesa te ço automatikisht ne vendin ku kuzhina lind, por heren e fundit qe isha, se di pse, nuk ngela aq i kenaqur sa mendoja, gjithsesi, te uroj nje Michelin Star edhe ty se e meriton me sa te kam lexuar :)

Kuptoj, kur ke nje experience te tille ne kuzhine, shkolla ne fakt nuk eshte e domosdoshme.
Po shikoja qe qe ai patrioti jone Emini paska marre Michelin Star :)
Heren e fundit qe isha ne lagje, vajta te Griglia e Varrones e te them te drejten, nuk mu duk si dikur,se di pse..
Kur je larg Italise e ha ne retorante eshte perhere zhgenjim te them te drejten, sepse kujtesa te ço automatikisht ne vendin ku kuzhina lind, por heren e fundit qe isha, se di pse, nuk ngela aq i kenaqur sa mendoja, gjithsesi, te uroj nje Michelin Star edhe ty se e meriton me sa te kam lexuar :)
Une kam heq dore nga restoranti vite perpara per arsye lekesh dhe orareve te tejzgjatura .
Tani merrem vetem me catering se me del llogaria goxha me mire ne krahasim me ate qe beja.
Ajo kuzhina qe ben emini eshte kuzhine moleculare dhe eshte goxha e shtrenjte.
Atje duhet shkolla dhe investimi vjetror qe shkon 25k . Aq ka qen para ca vitesh tani se di
Por ska lidhje me kuzhinen tradicionale apo regionale italiane. Ato lloje kuzhinash jan per nje eksperienc ne jete 😊 atje shijon por nuk ngopesh .
Te harxhosh ne çift 300/400€ menu di degustazione se di dmth

K’te kisha sonte per darke une … me k’te vapen e madhe te iken edhe oreksi per te ngrene .

IMG-4487.jpg

Une kam heq dore nga restoranti vite perpara per arsye lekesh dhe orareve te tejzgjatura .
Tani merrem vetem me catering se me del llogaria goxha me mire ne krahasim me ate qe beja.
Ajo kuzhina qe ben emini eshte kuzhine moleculare dhe eshte goxha e shtrenjte.
Atje duhet shkolla dhe investimi vjetror qe shkon 25k . Aq ka qen para ca vitesh tani se di
Por ska lidhje me kuzhinen tradicionale apo regionale italiane. Ato lloje kuzhinash jan per nje eksperienc ne jete 😊 atje shijon por nuk ngopesh .
Te harxhosh ne çift 300/400€ menu di degustazione se di dmth
Ketu e mendoj pak ndryshe, kuzhina eshte experience, nuk eshte dicka kalimtare besoj une.
Gjithsesi, dhe pse larg "Vëndit te bukur" mundohem perhere te marr pruduktet e tij, ndaj meqe dhe Marla paska mendje per vere te bardhe, paskam dy ne frigo, sjane kushe e di se cfare, por me shoqeri te mire, vera eshte thjesht shoqeruese :)
E bera me screenshot se nuk i pranonte ndryshe se kalonte madhesine e duhur.Screenshot_2026-06-26-23-52-54-15_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg

Pse eshte shtrenjte?? Me shtrenjte se ne Shq?? 😜
Fillojne nga 500€ nata vetem fjetja me mengjes..

Pse nuk e sygjeron Comon? Cili eshte me i shtrenjte si vend per turistet?
Postitano, costiera amalfitana, capri
Porto cervo, costa smeralda sardegna
Forte dei marmi. Jan vende me in ne italy
Nuk mjaftojne 1k ne dite me e mbajt pak shtrengu rrypin e brekve 😅
Sivjet vendi me i shtrenjte ne itali eshte cilesuar alassio ne liguria

Back