Poooo, e shijova mbreme.Kukurec apo jo? Yummy duket.![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Poooo, e shijova mbreme.Kukurec apo jo? Yummy duket.![]()
Mami im e ka pas gatuar. Ketej se bejme dot se nuk ka zorre ne shitje.Poooo, e shijova mbreme.
Zona e Beratit dhe Skaparit.Nga czone te kemi ty me çupe![]()
Mami im e ka pas gatuar. Ketej se bejme dot se nuk ka zorre ne shitje.![]()
Jam nga Fieri, ti?Zona e Beratit dhe Skaparit.
Rri larg ktyre nga fieri xha taninga rubiku mduket ?![]()
Do jete e Vlores aher,Zona e Beratit dhe Skaparit.
Jam rritur ne Kucove.Jam nga Fieri, ti?
kam pas nje koleg gazetar , Arben Cepani ne Kucove...Jam rritur ne Kucove.
Se besoj. Kam patur nje ne klase me ate mbiemer. Mbase te tyret. Gjithsesi une me emra shume pak njihja. Kur kam qene ne konvikt, vitin e pare kam qene me dy vajza nga qyteti im. Njiheshim vetem si fytyre. Kur binte biseda rreth dikujt ne qytet une ngrija supet. Se njoh. “ Lenc nam” me thoshin. “ Sikur mos te kishim njohur me pare s’do besonim qe ke jetuar ne ate qytet”. lol Ketu e kuptova sa familje te urte kisha. Nuk merrnim asnje neper goje.kam pas nje koleg gazetar , Arben Cepani ne Kucove...
por ti nuk besoj ta njofesh