Mia@
V.I.P
- Anëtar
- Apr 17, 2010
- Postime
- 26,915
- Pikët
- 113
Ato dite qe ishim ne s’para shihte. Donte te luante me kalamajte e mi. Edhe ipad pak e perdorte. Cupa ime mbyllej ne banje se se linte rehat ai. lolPo ai djali sa ore shifte televizor?![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ato dite qe ishim ne s’para shihte. Donte te luante me kalamajte e mi. Edhe ipad pak e perdorte. Cupa ime mbyllej ne banje se se linte rehat ai. lolPo ai djali sa ore shifte televizor?![]()
Ato dite qe ishim ne s’para shihte. Donte te luante me kalamajte e mi. Edhe ipad pak e perdorte. Cupa ime mbyllej ne banje se se linte rehat ai. lol
Po tani ata e nxirrnin, luante. Ne kopesht ikte. Mamaja ishte ne pune me orar te zgjatur. Me gjyshin e kalonte nje pjese te mire. Me c’kuptova po te kishte me ke te luante nuk donte t’ja dinte per TV apo Ipad, nuk ishte i fiksuar pas tyre. Po motra e vellezer s’ka.Po jo kur nuk ishit ju por normalisht pra shoqe.
Po tani ata e nxirrnin, luante. Ne kopesht ikte. Mamaja ishte ne pune me orar te zgjatur. Me gjyshin e kalonte nje pjese te mire. Me c’kuptova po te kishte me ke te luante nuk donte t’ja dinte per TV apo Ipad, nuk ishte i fiksuar pas tyre. Po motra e vellezer s’ka.
Per cfare ti duhej? Te lexonte veprat e Leninit? Njet, tavarish Vani.Do preferoja te kishte mesuar rusishten te jem i sinqert.![]()
Per cfare ti duhej? Te lexonte veprat e Leninit? Njet, tavarish Vani.