shoku_tanku
scroll like dopamina
Ti ishe sipër unë isha poshtë flamurit.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ti ishe sipër unë isha poshtë flamurit.
Duhet të jesh pa brekë me e rrxu ktë.Shallvaret i ke veshur?
Vetem po veshe shallvaret do ta rrexosh.
Shallvaret te tregojne shume rrexus. Domethene trim me nje fjale.
Çohu, mos rri në kafe![]()

Kjo esht ajo tavolina ku diskuton me shoqet dhe shoket e klases per hallet forumore ?Nje kafe. Shume zagushi sot. Na u mor fryma. E lagem cik iborrin dhe lulet edhe pse parashikohet shi nga darka. View attachment 355188
S’ta mbush syrin?Kjo esht ajo tavolina ku diskuton me shoqet dhe shoket e klases per hallet forumore ?![]()
Tavoline e forte qenka , kushedi cka nigju e shkreta lule qe esht vyshk aq shpejtS’ta mbush syrin?
Ka vap. E ujita.Tavoline e forte qenka , kushedi cka nigju e shkreta lule qe esht vyshk aq shpejt![]()
Ujite se shpirti vet e di sa ka qajt kto kohe per dashurite e ndaluaraKa vap. E ujita.![]()
Dashurite e ndaluara te mullages?!Ujite se shpirti vet e di sa ka qajt kto kohe per dashurite e ndaluara![]()
Ehe eheDashurite e ndaluara te mullages?!![]()
Dum me tpa nprotest ooooooooUne nuk shkoj protest se i bie me mpa e me pa krejt forumistat/forumistet.