Per mua eshte i ftohte.
Do e ngrofim protestat,..lol
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Per mua eshte i ftohte.
Po shoku Vani, jetoj jashte dhe punoj jashte!E paske harruar shqipen. Edhe shenimet i shkruan ne gjuhe te huaj shoqe!
Më kujtove të marr një weihenstephaner,franziskaner dhe rothausPaulaner
Më kujtove të marr një weihenstephaner,franziskaner dhe rothaus![]()
Gëzuar. Për birra gjermonët e qajn. Skam pare ndonjë birrë shqiptare ktej se cdo lloj birre evropiane e kanë kta ktu dyqanet cifute.Gzuar
Po shoku Vani, jetoj jashte dhe punoj jashte!
Jane te punes o shoku VaniPo edhe shenimet nuk i ben dot shqip?
Une se njoh si fjale as : mikroborgjezen as defterin e partise. Kam lindur ne kohen e tranzicionit , ndaj mos harxho kot kohe me mua se as qe dua ti ia dij ne faktEdhe ti u bere mikroborgjeze?![]()
Gëzuar. Për birra gjermonët e qajn. Skam pare ndonjë birrë shqiptare ktej se cdo lloj birre evropiane e kanë kta ktu dyqanet cifute.
Po freskojemView attachment 355090
Une se njoh si fjale as : mikroborgjezen as defterin e partise. Kam lindur ne kohen e tranzicionit , ndaj mos harxho kot kohe me mua se as qe dua ti ia dij ne fakt