• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë po bëni në këto momente?

Direkt 😁
giphy.gif

Po behem gati. Do vete nga deti sot, jo per plazh. Eshte vend turistik ku njihet me shume per shetitje rreth townit se plazh.
Edhe une sot, por vajzat jan gjumashe zgjoheb deri nga ora 10 😅 apo nuk eshte dhe nja 2 ore larg

Edhe une sot, por vajzat jan gjumashe zgjoheb deri nga ora 10 😅 apo nuk eshte dhe nja 2 ore larg
Edhe ky plazhi ku do vete une eshte kufi me nje shtet tjeter, por jo aq larg. 😁 Dhe cupa ime ne gjume eshte se me ate do shkoj. Nderkohe une u bera gati. lok S’ka qene ndonjehere atje prandaj dua ta coj. Une kam vajt vetem me burrin atje.

Edhe ky plazhi ku do vete une eshte kufi me nje shtet tjeter, por jo aq larg. 😁 Dhe cupa ime ne gjume eshte se me ate do shkoj. Nderkohe une u bera gati. lok S’ka qene ndonjehere atje prandaj dua ta coj. Une kam vajt vetem me burrin atje.
Befshni qejf :) dhe ne kemi qen me perpara dhe na pelqen me shume se plazhin qe kemi me afer prandaj do bejm gjitheate rruge 😅

Pim i got si beqar qe jena e shofim nxhiro(ishalla na del rrisku)

Back