Akrepi
Anëtar
- Anëtar
- Jan 3, 2012
- Postime
- 111,925
- Pikët
- 113
Fiton Holanda.Shih Holand Vs Japan me vone, do jete ndeshje e bukur. Kjo tani eshte kot.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Fiton Holanda.Shih Holand Vs Japan me vone, do jete ndeshje e bukur. Kjo tani eshte kot.
Sdo e kete te lehete, Japonia eshte ekip i forte.Fiton Holanda.
uuu sa larg deri te deti
Nuk e mund dot Holanden JaponiaSdo e kete te lehete, Japonia eshte ekip i forte.
Holanda eehte favorite nuk diskutohet por nuk eshte per tu nenvleresu Japonia.Nuk e mund dot Holanden Japonia
Lindja eshte e bukur, perendimi nuk bie ne Atlantic.uuu sa larg deri te detikushedi sa bukur eshte ne perendim
![]()
Duhet ardhur me vone se sbesoj mund te rrij gjithe ditenuuu sa larg deri te detikushedi sa bukur eshte ne perendim
![]()
Po por sdeshnim te sillnim makinen se mos na ngectePo e dashur.
Edhe nje cike me tutje @Villano Beach mund te cosh makinen deri ne rere e uji eshte gjithashtu shume i ulet.
Ne kolegj kam jetuar 30 min larg miamitQenka large (ne veri) ti, kam menduar se je ne Miami.
Nejse, e gjithe Florida eshte e mire....
Kot me e pa tani6 - 1
Ja sa te shohim edhe te 7-inKot me e pa tani
Ne kolegj kam jetuar 30 min larg miamit
Po