Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !400 kalori...per 2 ore do kesh prap uri
Në punë️
Pas punës në punëkam një Event .
Na qeras @NotHere me nje tjeter400 kalori...per 2 ore do kesh prap uri
Ato jane me te bukurat...duan kujdes...por jane me te bukurat..View attachment 356131
Vras mendjen ,kush mund ta ket mbjell kte shemti
Mua sme pëlqejnë. Pisha me pëlqenAto jane me te bukurat...duan kujdes...por jane me te bukurat..
Fletet e fyshkura duhen prere..qe pema te rritet.duan kujdes ..por eshte pème tropicale e mrekullueshme...ne lungomare kujdesen mire per to..ato i japin gjithe bukurine rruges
Nuk ma mbushin aq shume mendjen,sjemi aq vend tropikal. Ka shume peme me te bukura se kto kalliat e misritAto jane me te bukurat...duan kujdes...por jane me te bukurat..
Fletet e fyshkura duhen prere..qe pema te rritet.duan kujdes ..por eshte pème tropicale e mrekullueshme...ne lungomare kujdesen mire per to..ato i japin gjithe bukurine rruges
Buk me avokado e vez
Hajt Zoti t nimoft oj bijAha, qe mka zene ajo dihet por qe tme leje pa gjume kurre ska bo vaki!
Mua sme pëlqejnë. Pisha me pëlqen![]()
Tani sa kam hapur syte : pFlm
Gjume te mire edhe ti
Pashe Canada Bosnje, Usa nuk e pashe e skam ndermend te prish gjumin per keto ndeshjet qe luajne ne mengjes.Tani sa kam hapur syte : p
Fjete ti apo hic fare ?
Sonte ja vlejne te dyja ndeshjet… dhe shyqyr ndeshja e dyte eshte me heret sonte .
Ps … @Venom o derrkuci Cufo .. ti me ngjan qe nuk po shikon asnje se nuk ndihesh fare . lol
You should it’s World Cup : pPashe Canada Bosnje, Usa nuk e pashe e skam ndermend te prish gjumin per keto ndeshjet qe luajne ne mengjes.
World Cup eshte por une dale ne 8 per pune, nuk mund rri deri ne 5 mjesit duke pa ndeshjet. Nuk jemi te gjithe pa pune si ti dhe @AkrepiYou should it’s World Cup : p
Apo te kane lodhur protestat … dhe je i zene me Salen qe te fusesh Ramen burg ? lol