• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë po bëni në këto momente?

Dy të rinj meshkuj bëhen të besojnë se nëse i japin njëri-tjetrit disa puthje, atehere....besitos do ti shpëtojë nga heqja e kokave.
A është kjo e vërtetë,apo tallje nga...sicarios?
Të dy robërit duken.....
të kthjellët për të ditur se.... situata kërcënuese në të cilën ndodhen, është e mbushur me rreziqe.
Zgjidhja më e mirë duhet të bëhet edhe pse....
është e qartë se asnji mashkull(perfshire dhe mua) nuk dëshiron të bëjë atë që është e nevojshme.
Burrat e burgosur vendosin të zgjedhin të keqen më të vogël nga të dy për shkak të rrethanave në të cilat ndodhen.
Shqetësimi i tyre i vetëm është.....
mbijetesa e kësaj prove të==TMERRshme.
Nëse kjo do të rezultojë në favorin e tyre më pas apo jo, është diçka krejt tjetër.

Vivo en Marte.

6/18/2026 06:09:00 PM.

PS aPO....
KUJDES.
Video mund të përmbajë materiale të dhunshme dhe këshillohet maturi.

Dhe..NATYRISHT nuk e nap.

Dalim tek...(Ne Meksike,NUK te pysin a je raK-DERR,ose i forte,apo bo palester).

FAZITI ka i FILM SHQIPTAR...

Po te xane ata te malit,ATEHERE...te puth halla te te dyja faqet(mbasi KAPTINEN ta kene=SHARRUAR nga qafa)

Tenkju.

Në Eventin më të bukur të vitit , festa e qytetit .
Po prg shpirtnisht, edhe 10 min fillojmë .
-

Xhiro😁
Jo me sat 😝

Back