shoku_tanku
scroll like dopamina
Ja kina fal partis.Po bohesh si
Shkurte Pal Vata
Hiq dor
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ja kina fal partis.Po bohesh si
Shkurte Pal Vata
Hiq dor
Per keto dy muaj punojnë nje vit atoPo shikoja hotelet ne durres...shtrenjte edhe durresi...200- 300.euro nata...po kush shkon ne durres me.keto cmime
Po behet shqiperia e shtrenjte edhe per ne jashtePer keto dy muaj punojnë nje vit ato![]()
Shkojnë ata që kanë të ardhura të mira. Ata që kanë lekë, kurse ata që nuk kanë s'mendojnë për pushime por për bukë.Po shikoja hotelet ne durres...shtrenjte edhe durresi...200- 300.euro nata...po kush shkon ne durres me.keto cmime
Mirdita.Shkojnë ata që kanë të ardhura të mira. Ata që kanë lekë, kurse ata që nuk kanë s'mendojnë për pushime por për bukë.
Po shikoja hotelet ne durres...shtrenjte edhe durresi...200- 300.euro nata...po kush shkon ne durres me.keto cmime
Nbjeshket e bushtricesKu eshte ky katuni?![]()
Te lumshin duart

Skishte per datat qe dojaMe 70 kam gjetur unë te FAFA
Djali dhe hubby porositen mc donalds, une sushi.
På vei
Ca eshte ky recel a gjalp jeshil shoqe nga oksidenti?Po hajm mengjesin
View attachment 358206