Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Akrep po ti nuk bën ndonjë xhiro pasdite ? Apo pas pune direkt në shtëpi ?!
Ku konsiston pyetja?Akrep po ti nuk bën ndonjë xhiro pasdite ? Apo pas pune direkt në shtëpi ?!
1-20 - 2
Ishte pyetje për kuriozitet. Për të kuptuar më shumë.Ku konsiston pyetja?
Po beje pyetjen tamam...hajd po ndjek pyetjen tende pa drejtim, po, dal mbasdite.Ishte pyetje për kuriozitet. Për të kuptuar më shumë.
Aty after qenkemi .. njelloj qenkemi : pFiton Franca 3 - 2
Po e bëra pyetjen se ngaqë kam parë foto që ke hedhur këtu; merr qumësht, ose bukë, pi një kafe dhe pastaj kam menduar se ke ikur në shtëpi. Të paktën ke njerëz me të cilët del një xhiro pasdite. Unë dal vetëm, s'kam miq.Po beje pyetjen tamam...hajd po ndjek pyetjen tende pa drejtim, po, dal mbasdite.
Luqi mos punon gje ne SKAP ?Po e bëra pyetjen se ngaqë kam parë foto që ke hedhur këtu; merr qumësht, ose bukë, pi një kafe dhe pastaj kam menduar se ke ikur në shtëpi. Të paktën ke njerëz me të cilët del një xhiro pasdite. Unë dal vetëm, s'kam miq.