Lucida Sidera
V.I.P
- Anëtar
- Nov 18, 2025
- Postime
- 3,719
- Pikët
- 113
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Kur vete 1-3 që në pjesë të parë fike televizorin se fiton Franca.Fck off 1-3
Qenka ne gjume Norvegjia
Nuk do te thote gje ka edhe goxha kohe lojaKur vete 1-3 që në pjesë të parë fike televizorin se fiton Franca.
Në fund të lojës do thuash që kisha të drejtë... Kur bëhet loja 1-3, bien lojtarët moralisht.Nuk do te thote gje ka edhe goxha kohe loja
Prandaj zakonisht ndryshojne rezultatet edhe ne min dhe sec e fundit te lojes ?Në fund të lojës do thuash që kisha të drejtë... Kur bëhet loja 1-3, bien lojtarët moralisht.
Zana, po shpreson kot. Më beso mua.Prandaj zakonisht ndryshojne rezultatet edhe ne min dhe sec e fundit te lojes ?
Nuk mbaj shpresa se nuk eshte asnjera skuadra e ime … por kshu sic thuan ti i bien qe as mos te shikojme futboll fare … dhe suprizat e futbollit nuk kane as te mbaruar gjer ne sec e fundit te lojes kur bien bilbili.Zana, po shpreson kot. Më beso mua.
Per cfare shpreson ajo mikesha? Te humbi Franca?Zana, po shpreson kot. Më beso mua.
Të bjeri bilbili sa të doj. Tani Franca do luaj në mbrojtje për të mbajtur rezultatin 1-3. Është në avantazh. Unë nuk po e shikoj ndeshjen pashë vetëm rezultatin në livescore.Nuk mbaj shpresa se nuk eshte asnjera skuadra e ime … por kshu sic thuan ti i bien qe as mos te shikojme futboll fare … dhe suprizat e futbollit nuk kane as te mbaruar gjer ne sec e fundit te lojes kur bien bilbili.
Po mbase shpreson atë. Nuk po e shikoj ndeshjen, pashë rezultatin në livescore. Parashikimi im është që në pjesën e dytë do luaj Franca në mbrojtje. 1-3 do përfundoj ndeshja.Per cfare shpreson ajo mikesha? Te humbi Franca?![]()
Po mire se futbolli eshte per tifozet dhe jo per kalimtaret si ti .Të bjeri bilbili sa të doj. Tani Franca do luaj në mbrojtje për të mbajtur rezultatin 1-3. Është në avantazh. Unë nuk po e shikoj ndeshjen pashë vetëm rezultatin në livescore.
Ok, ashtu e lëmë.Po mire se futbolli eshte per tifozet dhe jo per kalimtaret si ti .
Ta shikosh nga livescore dhe ta komentosh K’tu … Vetem ti e ke k’te aftesi .Ok, ashtu e lëmë.
Po s'kam pse të shikoj ndeshjen unë. Franca e fitoj këtë ndeshje.Ta shikosh nga livescore dhe ta komentosh K’tu … Vetem ti e ke k’te aftesi .
Po futbolli aty e ka te bukuren tek Shikimi …. Pa shikimin eshte si qorri pa syte .Po s'kam pse të shikoj ndeshjen unë. Franca e fitoj këtë ndeshje.
Qorri pa sy eshte.Po futbolli aty e ka te bukuren tek Shikimi …. Pa shikimin eshte si qorri pa syte .