Xhina
V.I.P
Kam mesuar nga shoku im i luftes te dyte botrore, aka shoku VaniDukeni qe jeni komuniste me kaq yje qe vizatoni shoqe!
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Kam mesuar nga shoku im i luftes te dyte botrore, aka shoku VaniDukeni qe jeni komuniste me kaq yje qe vizatoni shoqe!
Kam mesuar nga shoku im i luftes te dyte botrore, aka shoku Vani
Te rroj klasa punetore!Te rroj Partia!
Jemi rrace e zgjuar ne shqiptaret
Rashford po mundohet po ky Madueke qenka bloze. Se di pse nuk e nderron.Ngordhesire …
Shit qenkan te gjitheRashford po mundohet po ky Mandueke qenka bloze. Se di pse nuk e nderron.
Se besoj qe ikin do barazojne. Gjithsesi vendet afrikane i kane ne favor temperaturat e larta se jane mesuar e prandaj po paraqiten mire shumica e tyre.Shit qenkan te gjithe
Po iken tani .. askush nuk shikon me boterorin e ardhshem .
Vec me shikuar Afriken and South America ..
Dicka qe nuk me lidh asgje me to .
We will see por po e beri edhe nje DRC .. iken k’to .Se besoj qe ikin do barazojne. Gjithsesi vendet afrikane i kane ne favor temperaturat e larta se jane mesuar e prandaj po paraqiten mire shumica e tyre.
Nuk eshte ceshtje fati, quhet football knoweledge. Lol@Venom o sali berisha mos ik se qenke me fat . lol
Me thuaj atehere ..a do te bejne edhe nje gol tjeter ? : pNuk eshte ceshtje fati, quhet football knoweledge. Lol