Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ç'ne Egjiptianet kane gisht ne protestat antiqeveritare te korruptuara ShqiptarePo shikoj ndeshjen
Argjentine - Egjypt
Si mendon ti Akrep. Ka me shume shance te japi Rama doreheqjen apo te fitoj Egjypti Kupen e Botes?Po shikoj ndeshjen
Argjentine - Egjypt
Godone ca aGodonë?
Me evgjitet qe ka ketu?Ç'ne Egjiptianet kane gisht ne protestat antiqeveritare te korruptuara Shqiptare![]()
Kur doli greku kampion Europe cdokush mund ta fitoje Kupen e BotesSi mendon ti Akrep. Ka me shume shance te japi Rama doreheqjen apo te fitoj Egjypti Kupen e Botes?![]()
Larg paske shku brokafe /argjentin
Te dielen isha ne Brazil , u nxeha , ika ne Argjentin me pa SalahLarg paske shku bro![]()
Ça i kishte humb Sales ne Argjentine broTe dielen isha ne Brazil , u nxeha , ika ne Argjentin me pa Salah![]()
Shalli broÇa i kishte humb Sales ne Argjentine bro![]()
Muzika eshte shume me fat qe po degjohet nga veshet ne perfekt ne bote.Muzik dhe puen shtepie
je e gjitha nje muzike teper perfekte.Muzik dhe puen shtepie
Jo vetem te clodhesh 5 minutaClodhemi 5 min
Të kishe lexuar Murtaja nga Kamyja.Ate po mendoja
..mendoja te lexoja dicka te thelle ne .ndjenja
Ishte se nuk ka tokë më aty...e kishin shkatërruar lumin bashkë me shpatet e kodrave.ashtu me i lumte jo..te zinet , pse mos zinet..eshte toka jone , e te pareve tane..![]()
Po hyni ivanka …Besoj se shpejti hyn ne fusha Infantino dhe Trump kundra Egjiptit![]()